Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Τα δωδεκάρια στην Ελλάδα .


Συνέντευξη έδωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος ώστε να ξεκαθαρίσει τα θέματα της κρίσης μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας που αφορούν στην Ελλάδα . Και αυτό διότι σύσσωμη η αντιπολίτευση κατηγόρησε τον Ευάγγελο Βενιζέλο ότι , ως υπουργός εξωτερικών , κάθεται και ξύνεται με απάθεια μπροστά στα διεθνή γεγονότα τη στιγμή που οι υπόλοιποι ανταγωνιστές , εντός και εκτός ευρωπαϊκής ένωσης , επωφελούνται .

Τόνισε λοιπόν ο Ευάγγελος Βενιζέλος ότι η μετάβαση του στην καρδιά της κρίσης ήταν άκρως επιτυχημένη αφού έπειτα από συνεχόμενες συναντήσεις με Ουκρανούς και Ρώσους αξιωματούχους εξασφάλισε το δωδεκάρι στη Eurovision εκ μέρους της ελληνικής συμμετοχής  , τόσο από τους Ρώσους όσο και από τους Ουκρανούς . Διότι έως σήμερα το δωδεκάρι το έδινε η Ρωσία στην Ουκρανία και η Ουκρανία στη Ρωσία αλλά πλέον οι σχέσεις έχουν ψυχραθεί οπότε δύο δωδεκάρια βρίσκονται μετέωρα . 

Σε ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με το τι προτίθεται να πράξει η ελληνική κυβέρνηση σε περίπτωση που οι Ουκρανοί και οι Ρώσοι αθετήσουν τις υποσχέσεις τους , ο Ευάγγελος Βενιζέλος ήταν κατηγορηματικός . Δήλωσε ότι σε αυτή την περίπτωση θα απελάσει όλες τις Ρωσίδες και Ουκρανές πουτάνες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα αφού η ελληνική παραγωγή είναι ικανή πλέον , ελέω κρίσης , να καλύψει τις εγχώριες ανάγκες της . Τόνισε χαρακτηριστικά ότι θα πήξει η Ουκρανία και η Ρωσία στις πουτάνες . 

Και επειδή ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν ξεχνά , εξασφάλισε και δύο δεκάρια για τους Κύπριους οι οποίοι εκτός από αδέλφια μας είναι πλέον και μνημονιακοί οπότε έχουμε ακόμα περισσότερα να μας δένουν .

(Τελικά η ελληνική προεδρία της ευρωπαϊκής ένωσης κάνει  δουλειά . Αν καταφέρει ο Σαμαράς με τον Βενιζέλο να επαναλαμβάνουν τον θρίαμβο της Eurovision του 2005 , βλέπω τον χάρτη των ευρωεκλογών να βάφεται γαλαζοπράσινος . Και άσε τον Τσίπρα να καταγγέλλει τα μνημόνια. )