Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2014

Οι μπάτσοι ψηφίζουν Αντώνη Σαμαρά (και χωρίς πεντακοσάρικα)Οριστικοποιήθηκε τελικά η ειδική κατηγορία των συμπολιτών μας που θα λάβουν το μέρισμα από το πρωτογενές πλεόνασμα του Αντώνη Σαμαρά . Πρόκειται για τους αστυνομικούς . 

Αρχικά υπήρχε η σκέψη να μοιραστεί το πλεόνασμα σε ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη , αλλά τελικά η κυβέρνηση αποφάσισε να το μοιράσει σε ανθρώπους τους οποίος έχει πραγματικά ανάγκη . Τους αστυνομικούς . Γιατί όσο μπάτσος και αν είσαι , θες και το φιλοδώρημα σου για να γίνεις ακόμα πιο μπάτσος .

Αυτό το μέρισμα αποτελεί μια ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης της κυβέρνησης προς τους άγρυπνους προστάτες της . Οι οποίοι όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί ως φύλακες άγγελοι του Αντώνη Σαμαρά , του Ευάγγελου Βενιζέλου , του Άδωνη Γεωργιάδη , του Κυριάκου Μητσοτάκη και των άλλων παιδιών της συγκυβέρνησης . Λίγο ο Κωστής Χατζηδάκης τους ξέφυγε με αποτέλεσμα να τις αρπάξει στο παρελθόν , αλλά λάθη γίνονται .Πολλοί , εξυπηρετώντας μικροκομματικές σκοπιμότητες , έσπευσαν να κατηγορήσουν την κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά ότι δωροδοκεί τους μπάτσους ώστε να ψηφίσουν Ν.Δ. στις εκλογές του Μαΐου . Ξεχνάνε ότι ο σωστός ο μπάτσος , ούτως ή άλλως , ψηφίζει Αντώνη Σαμαρά εκ πεποιθήσεως . Γιατί ο σωστός ο μπάτσος γεννήθηκε δεξιός και θα πεθάνει δεξιός .

(Οι μπάτσοι αναβαθμίζονται . Εκεί που έπαιρναν τρεις και εξήντα για να δέρνουν τον κόσμο , τώρα παίρνουν πεντακόσια .  )