Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Ο Φώτης Κουβέλης είναι ακόμα ενεργητικός . (Ο Κάρολος Παπούλιας είναι παθητικός)



Συνέντευξη παραχώρησε ο Φώτης Κουβέλης στο Πρώτο Θέμα στο οποίο ξεκαθάρισε ότι είναι μάχιμος πολιτικός οπότε δεν υπάρχει λόγος να λουφάξει στη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας , αφού σε αυτή τη θέση καταλήγουν τα πολιτικά ραμολί όπως ο Κάρολος Παπούλιας . 

Αντίθετα ο Φώτης Κουβέλης τόνισε ότι ακόμα νοιώθει τζόβενο της πολιτικής οπότε σκοπεύει να παραμείνει στην πρώτη γραμμή της πολιτικής και της εκλογικής μάχης . Με αυτό τον τρόπο έδωσε τέλος στα σενάρια που τον θέλουν υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας . Τουλάχιστον για όσο ακόμα βρίσκεται αυτός και το κόμμα του εντός Βουλής . Όταν θα βλέπει τα έδρανα της βουλής με τα κιάλια , η Προεδρία της Δημοκρατίας θα είναι μια πολύ καλή προοπτική . Όπως ήταν και για τον Κάρολο Παπούλια ο οποίος πριν γίνει πρόεδρος δήλωνε και αυτός πολιτικά ενεργός . Ενώ τώρα δηλώνει πολιτικά ανενεργός και υπογράφει ότι του δώσουν . 

Επίσης ο Φώτης Κουβέλης επιτέθηκε στο Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη στο οποίο καταλογίζει νεολαϊκισμό και σκόπιμη ασάφεια , χαρακτηριστικά που ο Φώτης Κουβέλης απεχθάνεται αφού ο ίδιος δηλώνει υπέρμαχος του παλαιολαϊκισμού και της άσκοπης ασάφειας . 

Τέλος κατηγορεί την Ελιά ότι εκφράζει μια κεντροαριστερά γενικών καθηκόντων ενώ αντίθετα ο Φώτης Κουβέλης υποστηρίζει μια κεντροαριστερά ειδικών καθηκόντων όπως το να γίνεσαι δεκανίκι της συγκυβέρνησης Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ .

(Για να μπει ο Φώτης Κουβέλης στη βουλή στις επόμενες βουλευτικές εκλογές , θα πρέπει να κοιμηθεί ο θεός . Βέβαια ο Φώτης Κουβέλης είναι ικανός να κοιμίσει ακόμα και τον θεό)