Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Οι τελευταίοι των Πασόκων



Οι εργαζόμενοι στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ διαμαρτύρονται επειδή είναι απλήρωτοι εδώ και μήνες . Γιαυτό έστειλαν επιστολή στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και  επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος στις ευρωεκλογές , Μάρτιν Σουλτς ώστε να μεσολαβήσει μπας και πληρωθούν .

Μάλιστα τονίζουν ότι αφού ο Αντώνης Σαμαράς έχει πρωτογενές πλεόνασμα , για το οποίο συνέβαλλαν και οι εργαζόμενοι στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ , θα έπρεπε ένα μέρος να δοθεί για τους μισθούς τους . 

Οι εργαζόμενοι στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ διαμαρτύρονται γιατί ακόμα και να ψάξουν για νέα δουλειά , κανένας δεν πρόκειται να προσλάβει έναν πρώην εργαζόμενο στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ . Άλλωστε ένας πρώην εργαζόμενος στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ το μόνο στο οποίο έχει εξειδικευτεί είναι να είναι εργαζόμενος στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ . Άντε , και στα γραφεία της Ν.Δ.  Σε τίποτα άλλο .

Επίσης οι εργαζόμενοι στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ διερωτώνται που χάθηκαν τα αποτελέσματα των ελέγχων των οικονομικών του κόμματος που πραγματοποίησαν εταιρίες με εντολή , όχι του Αντώνη Σαμαρά , αλλά του Ευάγγελου Βενιζέλου . Μάλιστα συμβουλεύουν τον Ευάγγελο Βενιζέλο , αν πράγματι έχει χάσει τα αποτελέσματα , να τα ψάξει στο συρτάρι που είχε χάσει και τη λίστα Λαγκάρντ . 

Οι εργαζόμενοι στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ κατηγορούν τον Ευάγγελο Βενιζέλο διότι έφτασε το ποσοστό του κόμματος στο 4% με αποτέλεσμα να κινδυνεύει το ΠΑΣΟΚ με εξαφάνιση και μαζί με αυτό να κινδυνεύουν και οι εργαζόμενοι στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ . Διότι τι να τα κάνει τα γραφεία και τους εργαζόμενους το ΠΑΣΟΚ αν πλέον δεν υφίσταται ΠΑΣΟΚ .

Τέλος οι εργαζόμενοι του ΠΑΣΟΚ παρακαλούνε τους αναρχικούς των Εξαρχείων να σταματήσουν να πετάνε μολότοφ στο κτίριο της Χ. Τρικούπη γιατί εκεί μόνο εργαζόμενοι στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ υπάρχουν . Οι βουλευτές έχουν εξαφανιστεί .

Πάντως η αλήθεια είναι ότι η εξαφάνιση του ΠΑΣΟΚ έχει προβληματίσει το 4% του ελληνικού πληθυσμού , οι οποίοι εξαρτώνται με οποιοδήποτε τρόπο από το ΠΑΣΟΚ , η εξαφάνιση του οποίου θα έχει άμεσο αντίκτυπο στην καθημερινότητα τους . Γιαυτό άλλωστε συνεχίζουν να ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ . Οι τελευταίοι των Πασόκων , το 4% του ελληνικού πληθυσμού .

(Οι εργαζόμενοι στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ θα μπορούσαν να ιδρύσουν ένα νέο κόμμα ώστε να δουλέψουν στα γραφεία του .)