Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Το ΠΑΣΟΚ ψόφησε !



Σε διάσπαση οδεύει το ΠΑΣΟΚ το οποίο φαίνεται να έχει χωριστεί σε δύο στρατόπεδα , στο ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου και στο ΠΑΣΟΚ του Παπανδρέου . Πάντως η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα , δηλαδή το ΠΑΣΟΚ να είχε διασπαστεί και σε άλλα ΠΑΣΟΚ όπως στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη , στο ΠΑΣΟΚ του Πάγκαλου και στο ΠΑΣΟΚ του Χρυσοχοίδη .

Πριν τη διάσπαση το ΠΑΣΟΚ ήταν ενιαίο και ενωμένο αφού ήταν το ΠΑΣΟΚ του Σαμαρά . Το ΠΑΣΟΚ ήταν εδώ , ενωμένο Δ.Ν.Τ.

Το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ του Παπανδρέου ότι υπονομεύει την πολιτική σταθερότητα , σήμερα που η χώρα την έχει ανάγκη όσο ποτέ. 

Από την άλλη , το ΠΑΣΟΚ του Παπανδρέου κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου ότι υπονόμευε την σταθερότητα της χώρας , τότε που η χώρα την είχε ανάγκη όσο ποτέ . 

Τελικά οι Πασόκοι πολιτικοί είναι παντελώς ηλίθιοι αφού δεν έχουν καταλάβει ότι η σταθερότητα της χώρας υπονομεύεται από την παρουσία και όχι από την απουσία του  ΠΑΣΟΚ .

(Βασικά δεν αντιλαμβάνομαι τον λόγο της διαφωνίας . Τόσο ο Παπανδρέου όσο και ο Βενιζέλος έχουν θέσει τη συζήτηση σε λάθος βάση . Ούτε ο Παπανδρέου με την παρέα του αλλά ούτε και ο Βενιζέλος με τη δικιά του παρέα είναι σε θέση να υπονομεύσουν πλέον τίποτα . Όταν μπορούσαν , το έκαναν .  Σήμερα όμως το ΠΑΣΟΚ έχει ψοφήσει . Ο Παπανδρέου έχει ψοφήσει . Ο Βενιζέλος έχει ψοφήσει . )