Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τρίτη, 11 Μαρτίου 2014

Το ΠΑΣΟΚ ψόφησε !Σε διάσπαση οδεύει το ΠΑΣΟΚ το οποίο φαίνεται να έχει χωριστεί σε δύο στρατόπεδα , στο ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου και στο ΠΑΣΟΚ του Παπανδρέου . Πάντως η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα , δηλαδή το ΠΑΣΟΚ να είχε διασπαστεί και σε άλλα ΠΑΣΟΚ όπως στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρουλάκη , στο ΠΑΣΟΚ του Πάγκαλου και στο ΠΑΣΟΚ του Χρυσοχοίδη .

Πριν τη διάσπαση το ΠΑΣΟΚ ήταν ενιαίο και ενωμένο αφού ήταν το ΠΑΣΟΚ του Σαμαρά . Το ΠΑΣΟΚ ήταν εδώ , ενωμένο Δ.Ν.Τ.

Το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ του Παπανδρέου ότι υπονομεύει την πολιτική σταθερότητα , σήμερα που η χώρα την έχει ανάγκη όσο ποτέ. 

Από την άλλη , το ΠΑΣΟΚ του Παπανδρέου κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου ότι υπονόμευε την σταθερότητα της χώρας , τότε που η χώρα την είχε ανάγκη όσο ποτέ . 

Τελικά οι Πασόκοι πολιτικοί είναι παντελώς ηλίθιοι αφού δεν έχουν καταλάβει ότι η σταθερότητα της χώρας υπονομεύεται από την παρουσία και όχι από την απουσία του  ΠΑΣΟΚ .

(Βασικά δεν αντιλαμβάνομαι τον λόγο της διαφωνίας . Τόσο ο Παπανδρέου όσο και ο Βενιζέλος έχουν θέσει τη συζήτηση σε λάθος βάση . Ούτε ο Παπανδρέου με την παρέα του αλλά ούτε και ο Βενιζέλος με τη δικιά του παρέα είναι σε θέση να υπονομεύσουν πλέον τίποτα . Όταν μπορούσαν , το έκαναν .  Σήμερα όμως το ΠΑΣΟΚ έχει ψοφήσει . Ο Παπανδρέου έχει ψοφήσει . Ο Βενιζέλος έχει ψοφήσει . )