Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Ο Ανδρέας Λοβέρδος και θέλει και μπορεί .

Τέλος στην αβεβαιότητα έδωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στο BHMA 99,5 ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές . Γεγονός που αλλάζει τις ισορροπίες αφού η λαοθάλασσα που ήταν έτοιμη να ψηφίσει Ανδρέα Λοβέρδο στις ευρωεκλογές  πλέον είναι ελεύθερη να ψηφίσει ότι να ‘ναι . Από ΣΥΡΙΖΑ μέχρι Ν.Δ.

Μάλιστα παραδέχτηκε ότι το κόμμα που ακούει στο περίεργο όνομα “Συμφωνία για την Ελλάδα” στο οποίο αποτελεί ιδρυτής , πρόεδρος , ηγέτης , ταμίας , γραμματέας και , προφανώς , το μοναδικό μέλος , δεν θα κάνει τελικά τον πάταγο που περιμέναμε .

Διότι ο Ανδρέας ο Λοβέρδος ξεκαθάρισε ότι θα προσχωρήσει στην “Ελιά” μια νέα εγκληματική οργάνωση του κεντρώου πολιτικού χώρου που φαίνεται να στηρίζεται από τους γνωστούς “58” κατασκευαστές κόμματος συνεπικουρούμενοι από το ΠΑΣΟΚ και το Ευρωπαικό Σοσιαλιστικό Κόμμα . Δηλαδή εγκληματική οργάνωση με τα όλα της .

Τόνισε μάλιστα ο Ανδρέας Λοβέρδος ότι η “Ελιά” πρέπει να κατεβεί και στις βουλευτικές εκλογές , όποτε αυτές και αν γίνουν , διότι αισθάνεται έτοιμος από καιρό να σηκώσει στις πλάτες του την χώρα . Γιατί , όπως τόνισε , η Ν.Δ θέλει αλλά δεν μπορεί , ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί αλλά δεν θέλει . Ενώ ο Ανδρέας Λοβέρδος παραδέχτηκε , έπειτα από αρκετή πίεση , ότι και θέλει και μπορεί .

(Τελικά η Ελλάδα είναι μια χώρα με απεριόριστη αίσθηση του χιούμορ . Απόδειξη ότι ψηφίσαμε τον Σαμαρά για πρωθυπουργό.)