Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Τι χρυσή αυγή , τι εθνική αυγή . Όλα τα γουρούνια έχουν την ίδια μούρη .

Μεγάλο μπέρδεμα έχει δημιουργήσει στους νεοναζί ψηφοφόρους η δήλωση του Ηλία Κασιδιάρη ότι αν η χρυσή αυγή τεθεί εκτός νόμου , τότε ο έλληνας νεοναζί θα μπορεί να ψηφίσει το νεοσχηματισμένο κόμμα που ακούει στο όνομα εθνική αυγή . 

Οι ψηφοφόροι της χρυσής αυγής , που δεν είναι και τίποτα κορόιδα , αμέσως την ψυλλιάστηκαν τη δουλειά θεωρώντας ότι το νέο ναζιστικό κόμμα αποτελεί απλώς μια επινόηση των πολέμιων της χώρας με σκοπό να τους παραπλανήσουν ώστε να χάσει ψήφους η χρυσή αυγή . Το θέμα ξεκίνησε από κάποιους νεοναζί ψηφοφόρους που έχουν τελειώσει το Λύκειο και θυμήθηκαν από τα μαθητικά τους χρόνια το ρητό “διαίρει και βασίλευε” οπότε δεν άργησαν να τους μπούν ψύλλοι στα αυτιά.

Άμεση ήταν η διαβεβαίωση από το στόμα του ίδιου του Ηλία Κασιδιάρη προς τους ψηφοφόρους ότι η ίδρυση του νέου κόμματος δεν είναι καμιά τρολιά αλλά αποτελεί κόμμα ρεζέρβα σε περίπτωση απαγόρευσης της χρυσής αυγής .

Μάλιστα , για να μην υπάρξει περίπτωση να τεθεί εκτός νόμου η εθνική αυγή πριν καλά καλά ιδρυθεί , αποφάσισαν να αφήσουν εκτός κόμματος τον Μπάμπη τον σουγιά , τον Μήτσο τον ξυραφάκια και την παρέα τους , ώστε να μην χαρακτηριστεί και η εθνική αυγή εγκληματική οργάνωση . Μέσα παραμένουν Κασιδιάρης και Παναγιώταρος μέχρι νεοτέρας .

Πάντως ο Ηλίας Κασιδιάρης διαβεβαίωσε τους νεοναζί ψηφοφόρους ότι η χρυσή αυγή αλλάζει απλώς όνομα και όχι χούγια . Ειδικά οι δολοφονίες μεταναστών και η ναζιστική ιδεολογία παραμένουν ως έχουν .

Οι πρώτες αντιδράσεις από τους φίλους της χρυσής αυγής δεν άργησαν να φανούν . Οι νεοναζί ψηφοφόροι διαμαρτύρονται διότι θα πρέπει να διαγράψουν από την μνήμη τους τη “χρυσή αυγή” και να αποθηκεύσουν την “εθνική αυγή” γεγονός που χρειάζεται αρκετό χρόνο ο οποίος δεν φαίνεται να επαρκεί έως τις εκλογές του Μαΐου .

(Στις επερχόμενες εκλογές , εύκολα θα αναγνωρίζεται ο ψηφοφόρος των φασισταριών . Θα παραμένει με τις ώρες μέσα στο παραβάν ψάχνοντας εναγωνίως το ψηφοδέλτιο της χρυσής αυγής.)


(Τι κοινό έχει η χρυσή αυγή και το ΠΑΣΟΚ ; Εκτός από το γεγονός ότι πρόκειται για εγκληματικές οργανώσεις .)