Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Πηδάτε γιατί χανόμαστε .

Ευρεία σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά πραγματοποιείται στο Μέγαρο Μαξίμου με τη συμμετοχή των αρμόδιων υπουργών, των αρμόδιων γενικών γραμματέων και του αρχηγού ΓΕΕΘΑ με θέμα την ανακούφιση των πληγέντων από το σεισμό στην Κεφαλονιά.


Ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι η Κεφαλονιά περνάει μια επώδυνη κατάσταση και γιαυτό θα πρέπει η κυβέρνηση  να βοηθήσει τους κατοίκους με κάθε μέσο τόσο ηθικά όσο και  οικονομικά . 

Οι κάτοικοι από τη μεριά τους ζήτησαν , αν είναι εφικτό , να μην τους προσφέρει ο πρωθυπουργός καμία ηθική βοήθεια , διότι για να προσφέρεις ηθική βοήθεια πρέπει να έχεις ήθος . Αντί ηθικής βοήθειας του ζήτησαν να αυξήσει την οικονομική . 

Ο πρωθυπουργός , αφού ζύγισε τα υπέρ και τα κατά ,  συμφώνησε να μην τους προσφέρει καμία ηθική βοήθεια και να τους αυξήσει την οικονομική . Γιαυτό το λόγο , με εντολή του πρωθυπουργού , στην Κεφαλονιά θα παγώσει το χαράτσι για τα ακίνητα για έναν ολόκληρο χρόνο . 

Έπειτα από τη δημοσιοποίηση της πρόθεσης του πρωθυπουργού να καταργήσει το χαράτσι ακινήτων στους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς για έναν χρόνο , παρατηρήθηκε το εξής περίεργο φαινόμενο . Κάτοικοι σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας δημιουργούν ομάδες και χοροπηδάνε όλοι μαζί σαν τα κατσίκια με την ελπίδα να προκαλέσουν σεισμό , να γκρεμιστούν τα σπίτια τους και έτσι να εξαιρεθούν και οι ίδιοι από το χαράτσι ακινήτων . Ήδη μικροσεισμοί έχουν παρατηρηθεί σε διάφορες πόλεις της Αθήνας οι οποίοι όμως δεν έχουν προξενήσει προβλήματα . 

(Τελικά ο Έλληνας έχει τρομερό χιούμορ . Μόνο αν έχεις τρομερό χιούμορ επιλέγεις τον Αντώνη Σαμαρά να σε κυβερνήσει . Έχεις δει ποτέ τον Άγγλο Σαμαρά να κυβερνάει τους Άγγλους ; Η τον Γερμανό Σαμαρά να κυβερνάει τους Γερμανούς ; )