Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Θεϊκή παρέμβαση



Καυγάς έχει ξεσπάσει στη Ν.Δ. ανάμεσα σε μεγαλοστελέχη του κόμματος σχετικά με το αν η θεϊκή παρέμβαση θα μπορούσε να βοηθήσει την Ελλάδα να ξεπεράσει την κρίση ή όχι . Η κόντρα ξεκίνησε από τις δηλώσεις του υπουργού ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη ότι οι τιμές στην αγορά δεν πέφτουν με τάματα στη Παναγιά τονίζοντας ότι μόνο ο ίδιος μπορεί να ρίξει τις τιμές στο ψωμί , στο γάλα και στα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα . Για να στηρίξει τη δήλωση του τόνισε ότι στην Κίνα το ψωμί είναι φθηνότερο σε σχέση με την Ελλάδα και ας μην έχουν εκεί καμία Παναγία . Έναν Βούδα έχουν που έχει όλους τους Κινέζους χεσμένους .

Προφανώς ο Κωστής Χατζηδάκης δεν βλέπει την τύφλα του . Κοτζάμ Άδωνι Γεωργιάδη του έστειλε ο θεός για να τον βοηθήσει και αυτός δεν έχει πάρει χαμπάρι τίποτα .

Η αντίθετη άποψη εκφράστηκε από τον πρωθυπουργό , Αντώνης Σαμαράς , γνωστό για την απευθείας σύνδεση που έχει με τον θεό και τόνισε ότι στη Κίνα το ψωμί είναι φθηνό επειδή είναι κακής ποιότητας αφού οι κομμουνιστές δεν ενδιαφέρονται για την υγεία των πολιτών .  Αν είχαν Παναγία στην Κίνα θα τους είχε πάρει όλους ο διάολος . Αλλά στην Κίνα δεν έχουν Παναγιά γιαυτό έχουν ακόμα κομμουνισμό και κακής ποιότητας ψωμί .

Για να γίνει ακόμα πειστικότερος ο Αντώνης Σαμαράς , όντας θορυβημένος από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις  που θέλουν τον άθεο Τσίπρα ανεβασμένο , τόνισε ότι αν κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ τότε η Παναγία θα φύγει από την Ελλάδα με αποτέλεσμα να αποκτήσουμε και εμείς κομμουνισμό και κακής ποιότητας ψωμί .

(Και ο Τσε Γκεβάρα να κυβερνήσει την Ελλάδα , η Παναγιά δεν πάει πουθενά . Που θα βρει καλύτερα ; Live your myth in Greece.)