Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Ο πιο φιλοευρωπαϊστής από όλους .

Στα θύματα της κρίσης αποφάσισε να διαθέσει το πρωτογενές πλεόνασμα του ελληνικού δημοσίου ο Αντώνης Σαμαράς .  

Το μεγαλύτερο μέρος θα δοθεί στις τράπεζες και στον Μπόμπολα ώστε να δοθεί μία ώθηση στην ανάπτυξη η οποία ομολογουμένως δέχτηκε ένα ισχυρό πλήγμα και κινδυνεύει να καταβαραθρωθεί λόγω των ενταλμάτων σύλληψης κατά γνωστών φιλελέδων με αφορμή τα κόκκινα δάνεια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου . 

Το υπόλοιπο μέρος του πλεονάσματος θα δοθεί στη Γερμανία και στους υπόλοιπους δανειστές , μπας και εξυπηρετηθεί το δημόσιο χρέος και αποδείξει ο Αντώνης Σαμαράς πόσο φιλοευρωπαϊστής και υπέρμαχος  της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι . 

Μάλιστα καταφέρεται κατά του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνοντας ότι οι κομμουνιστές του Τσίπρα δεν είναι μόνο αντιευρωπαϊστές αλλά αντινατοικοί και αντιδυτικοί . Γιαυτό άλλωστε θεωρεί ότι όσοι πολίτες θέλουν να παραμείνει η Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση , στο ΝΑΤΟ και στη Δύση θα πρέπει να ψηφίσουν Ν.Δ. και όχι ΣΥΡΙΖΑ . Αλλιώς η Ελλάδα θα ξεκολλήσει από την υπόλοιπη Ευρώπη και θα πάει να κολλήσει απέναντι στην Τουρκία .

Για το 2014 υπολογίζεται ακόμα μεγαλύτερο πρωτογενές πλεόνασμα το οποίο επίσης θα δοθεί στα θύματα της κρίσης ώστε να ξαναποδείξει ο Αντώνης Σαμαράς τα φιλοευρωπαϊκά συναισθήματα του .

Από την άλλη ο Αλέξης Τσίπρας δεν θεωρεί τον Αντώνη Σαμαρά φιλοευρωπαϊστή αλλά απλώς έναν γλύφτη των ευρωπαίων και δηλώνει ότι ο ίδιος και το κόμμα του είναι πολύ πιο φιλοευρωπαϊστές από τους φιλελέδες καλώντας τον Αντώνη Σαμαρά σε δημόσια αντιπαράθεση ώστε να μετρήσουν τους φιλοευρωπαϊσμούς τους . Ζητάει μάλιστα από τους πολίτες που θέλουν να παραμείνει η Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή ένωση να μην ψηφίσουν Ν.Δ. αλλά ΣΥΡΙΖΑ .

(Τελικά ο Τσίπρας είναι φιλοευρωπαϊστής ή αντιευρωπαϊστής γαμώ το κέρατο μου ; )