Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Τον πούλογλου .

Ενώπιον του εισαγγελέα οδηγήθηκε ο πρώην διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων “Αγλαΐα Κυριακού” , Χάρης Τομπούλογλου , ο οποίος συνελήφθη για εκβίαση με προσημειωμένα χαρτονομίσματα συνολικού ύψους 25.000 ευρώ παρόλο που πιστεύει στον θεό και στη δικαιοσύνη όπως χαρακτηριστικά δήλωσε .

Παρόλαυτα ο εισαγγελέας δεν το πίστεψε και τον παρέπεμψε  σε απολογία την Παρασκευή . Αυτό σημαίνει είτε ότι ο θεός δεν τον πίστεψε είτε ότι τελικά δεν υπάρχει θεός . Αν ισχύει το δεύτερο τότε επαγωγικά καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι ούτε Άγιος Βασίλης υπάρχει γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε πλήρη αποτυχία τη γιορτή της Πρωτοχρονιάς . Οπότε καλύτερα να υποθέσουμε ότι θεός υπάρχει αλλά απλώς δεν πίστεψε τον Χάρη τον  Τομπούλογλου . 

Για τη δικαιοσύνη δεν χρειάζεται να το πολυσυζητήσουμε . Απλώς δεν υπάρχει , οπότε κάπου αλλού θα πρέπει να πιστεύει ο Χάρης Τομπούλογλου .

Εντωμεταξύ ο Αντώνης Σαμαράς , που επίσης πιστεύει στο θεό και στη δικαιοσύνη που δεν υπάρχει , όπως κάθε γνήσιος φιλελές που σέβεται τον εαυτό του , προχώρησε στη διαγραφή του Χάρη Τομπούλογλου από τη Ν.Δ. λόγω αντιδεοντολογικής συμπεριφοράς αφού σύμφωνα με το καταστατικό των φιλελέδων , αν κάνεις ατασθαλία δεν πρέπει με τίποτα να σε ανακαλύψουν . Αν σε ανακαλύψουν τότε δεν είσαι Ν.Δ. αλλά ΠΑΣΟΚ και διαγράφεσαι . 

Σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού υγείας , Άδωνη Γεωργιάδη , με Σαμαρά  πρωθυπουργό, δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση ο οποιοσδήποτε νομίζει ότι έχει κάποιες γνωριμίες ή κάποιες προνομιακές σχέσεις με την Ν.Δ. να την γλιτώσει . 


Εκτός αν λέγεσαι Ευάγγελος Βενιζέλος .