Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Μέχρι την τελευταία ρανίδα ; Ευκολάκι .



Αρκετά δύσκολο φαίνεται να είναι το μέλλον για την συγκυβέρνηση έπειτα από τη διαγραφή του Βύρωνα Πολύδωρα από την κοινοβουλευτική ομάδα της Ν.Δ μετά από 32 χρόνια βουλευτής . Θα μείνει στην ιστορία ως πρόεδρος της Βουλής και ταυτόχρονα στοργικός πατέρας , καθώς και ως ο πολιτικός που μίλαγε τόσο καλά ελληνικά που κανένας δεν τον καταλάβαινε . Χιλιάδες ειδικοί προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν τις , κατά καιρό , σημειολογικές δηλώσεις του , αλλά τζίφος . Αστοιχείωτοι !

Πλέον στη συγκυβέρνηση έχουν απομείνει 153 βουλευτές και τα στοιχήματα δίνουν και παίρνουν σχετικά με το ποιος θα είναι ο επόμενος που θα πηδήξει από το μισοβυθισμένο πλοίο . Κακές γλώσσες λένε ότι θα είναι ένας από τους συγκυβερνήτες τον οποίο θα πετάξουν οι βουλευτές του στη θάλασσα χωρίς καν να του δώσουν σωσίβιο .

Η αλήθεια είναι πως ο Πολύδωρας διεγράφη για το μόνο σωστό που έκανε ποτέ ως βουλευτής . Να καταψηφίσει τον νόμο περί ακινήτων αφού με τόσα ακίνητα που έχει στην κατοχή του θα έπρεπε να πληρώσει τα μαλλιοκέφαλα του σε φόρους. Είναι τρελοί αυτοί οι πολιτικοί . 

Την κόρη του Πολύδωρα πάντως δεν της απέλυσαν ακόμα αφού οι δεξιοί δεν κρατάνε κακία μεταξύ τους . Άλλωστε τόσα χρόνια ο Βύρωνας μια χαρά το έπαιξε το παιχνίδι . Για μια μαλακία να χαλάσουμε τις καρδιές μας ; 

Με αυτή τη διαφωνία και τη διαγραφή , ο Βύρωνας βάζει αυτομάτως υποψηφιότητα για επόμενος αρχηγός της Ν.Δ. 

Έτσι πλέον στη κυβερνητική πλειοψηφία έχουν απομείνει μόνο οι γενναίοι υπερασπιστές του καπιταλισμού και άντρες με Α κεφαλαίο . Και γυναίκες με Γ επίσης κεφαλαίο . Κάτι χέστηδες σαν τον Βύρωνα μας τέλειωσαν . 

Όπως χαρακτηριστικά έλεγε και ο Μητσοτάκης – ο Κυριάκος – “αυτή η κυβέρνηση δεν θα πέσει αμαχητί . Θα χύσει και την τελευταία ρανίδα του αίματος της”. Εμένα προσωπικά κάτι τέτοιο δεν με χαλάει . Αν και έως σήμερα μόνο κάτι σταγόνες από το άδειο κεφάλι του Χατζηδάκη είδα να χύνονται . Θέλουν και άλλο κοπάνημα αυτά τα κεφάλια . Είπαμε μέχρι την τελευταία ρανίδα .