Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Συγκυβέρνηση μπάχαλο


Η συγκυβέρνηση αποτελεί τρανή απόδειξη ότι ο ακατάλληλος άνθρωπος στη ακατάλληλη θέση είναι ο κατάλληλος συνδυασμός για μεγάλα μπάχαλα . Πόσο μάλλον πολλοί ακατάλληλοι άνθρωποι σε πολλές ακατάλληλες θέσεις .

Άλλωστε το επιβεβαιώνουν και οι δικαστικοί οι οποίοι σε δήλωση τους αναφέρουν ότι με αφορμή τη συνεχιζόμενη οικονομική κρίση που διέρχεται η Ελλάδα, δέκα συνταγματικά δικαιώματα των πολιτών βρίσκονται σε υποχώρηση. 

Τα οποία συνταγματικά δικαιώματα δεν υποχώρησαν από μόνα τους . Τα υποχώρησαν οι ακατάλληλοι άνθρωποι .
Το δικαίωμα στην εργασία ξεφτιλίστηκε αφού πλέον για να βρεις δουλειά πρέπει να έχεις τον σουβλατζή της γειτονιάς σου μπάρμπα .

Το δικαίωμα στην κοινωνική ασφάλιση ποδοπατήθηκε αφού ούτε κοινωνία υπάρχει ούτε ασφάλεια .

Το δικαίωμα στην υγεία απλά εξαφανίστηκε αφού ο Άδωνης έχει μπερδέψει τα νοσοκομεία με τα νεκροταφεία .

Επίσης η οικονομική ανάπτυξη της χώρας δεν φαίνεται να προωθείται αποτελεσματικά , αφού ο Σαμαράς βλέπει επενδύσεις μόνο στα όνειρα του και τις ονομάζει success story. 

Ενώ η αρχή της ισότητας και η ειδικότερη έκφρασή της, της συνεισφοράς των πολιτών στα δημόσια βάρη ανάλογα με τις δυνάμεις τους  αγνοούνται, αφού πλέον οι πολίτες συνεχίζουν να φορολογούνται παρόλο που έχουν ξεμείνει από δυνάμεις .

Ως αποτέλεσμα απειλείται η απόλαυση ακόμα και του ατομικού δικαιώματος της ιδιοκτησίας οπότε στις επόμενες εκλογές σίγουρα θα βγουν πρώτοι οι κομμουνιστές αφού οι πολίτες δεν θα κωλώσουν μπας και τους πάρουν τα σπίτια . Σπίτια γιοκ .

Η ατελής εφαρμογή, στην πράξη, των επίμαχων συνταγματικών διατάξεων, δυσχεραίνει ακόμη και την ανάπτυξη της προσωπικότητας των πολιτών και προσβάλλει την αξία του ανθρώπου, που αποτελεί πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας . Δεν είναι τυχαίο ότι οι Ελληνίδες πουτάνες έχουν ξεπεράσει αριθμητικά τις συναδέλφισες από το ανατολικό μπλοκ . Τουλάχιστον η κρίση έσπασε αυτή τη συντιριτίκλα που επικρατούσε στην ελληνική οικογένεια όπου ο άντρας δήλωνε ευθαρσώς ότι “εμένα η γυναίκα μου δεν δουλεύει”. Μωρέ και θα δουλέψει και πουτάνα θα γίνει .
Η ανακοίνωση των δικαστικών καταλήγει ότι η υπολειτουργία του κοινωνικού κράτους δικαίου, που προβλέπει το Σύνταγμα έχει φτάσει σε οριακό πλέον σημείο, απειλεί την κοινωνική συνοχή, αλλά και την ίδια τη Δημοκρατία στον τόπο μας .

(Για να μην ξεχνιόμαστε , μπουρδέλο την χώρα την έκανε το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ καθώς και αυτοί που τους ψήφιζαν . Μπουρδέλο συνεχίζουν να κάνουν την χώρα το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ καθώς και αυτοί που συνεχίζουν να τους ψηφίζουν .)