Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Καταδικάζουμε την χρυσή αυγή από όπου και αν προέρχεται .


Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος έσπευσε να καταδικάσει τη δολοφονική επίθεση που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής έξω από τα γραφεία της χρυσής αυγής στο Νέο Ηράκλειο . Αλλιώς κινδύνευαν να κατηγορηθούν ότι δεν καταδικάζουν την βία από όπου και αν αυτή προέρχεται . Μάλιστα ο πρώτος που θα προλάβαινε να καταδικάσει το γεγονός θα έπαιρνε και το μπόνους του μεγάλου Δημοκράτη . Το βραβείο κέρδισε ο Πάνος Καμμένος .


Ο Πρετεντέρης υποπτεύεται ως δράστη τον Νίκο Μαζιώτη στον οποίο η αστυνομία έχει φορτώσει κάθε παρανομία που έχει πραγματοποιηθεί στην επικράτεια τους τελευταίους μήνες . 


Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο ένας από τους δράστες , φεύγοντας από τον τόπο του εγκλήματος , σταμάτησε σε ένα περίπτερο για να αγοράσει την Αυγή γεγονός που τον συνδέει με τον ΣΥΡΙΖΑ . Ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι προφανώς πρόκειται για προβοκάτσια με στόχο την Αυγή .


Προτοσάλτε και Μπάμπης του ΣΚΑΙ συμφωνούν σε δύο πράγματα : 1ον ότι οι συγκεκριμένες δολοφονίες συμφέρουν αυτή την στιγμή την χρυσή αυγή και 2ον ότι την πραγματοποίησε το άλλο άκρο . Να υποθέσω ότι τα δύο άκρα συνεργάζονται ; Άβυσσος η ψυχή του δημοσιογράφου .


Ο εκπρόσωπος  τύπου της χρυσής αυγής αναγνώρισε αμέσως τους δύο δολοφονημένους μόνο από τις ηλικίες που ανακοίνωσε το Mega αφού , ως γνωστό , ο Κασιδιάρης  έχει το κληρονομικό χάρισμα . Μόνο με τον Ρουπακιά δυσκολεύτηκε λίγο αλλά στο τέλος τον θυμήθηκε .


Υπάρχει πάντως και η υποψία για ξεκαθάρισμα λογαριασμών .


Όπως και να έχει , καταδικάζουμε την χρυσή αυγή από όπου και αν προέρχεται .