Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Απολύθηκε ο Ριζοσπάστης από τον Νίκο Μπογιόπουλο .


Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση της απόλυσης του Ριζοσπάστη από τον Νίκο  Μπογιόπουλο . Είναι η δεύτερη τρανταχτή απόλυση που πραγματοποιεί ο Μπογιόπουλος τον τελευταίο καιρό έπειτα από το κλείσιμο της στήλης του “Ημεροδρόμος” στην εφημερίδα του λαού . Έτσι όπως πάνε τα πράγματα φαίνεται ότι ο Μπογιόπουλος σχεδιάζει να απολύσει ολόκληρο το ΚΚΕ αφού θεωρεί ότι ως κόμμα έχει αποτύχει παταγωδώς με αποκορύφωμα τις εκλογές του 2012 . 

Ερωτηματικό παραμένουν οι προθέσεις του Μπογιόπουλου αφού κανένας δεν ξέρει αν προτίθεται να προσλάβει νέο κόμμα ώστε να πολεμήσει τον καπιταλισμό ή απλώς θα συνεχίσει να τον παρατηρεί .

Επίσης άγνωστες παραμένουν οι προθέσεις των οπαδών του Μπογιόπουλου , κυρίως κομμουνιστές νεαρής ηλικίας , για τους οποίους ΚΚΕ σημαίνει Μπογιόπουλος οπότε ΚΚΕ χωρίς Μπογιόπουλου δεν υφίσταται .

Οι λόγοι που οδήγησαν τον Μπογιόπουλο στις εν’ λόγω απολύσεις δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα αλλά πληροφορίες αναφέρουν ότι είχαν αναπτυχθεί αντιδιαμετρικές απόψεις ανάμεσα σε αυτόν και την ηγεσία του κόμματος σχετικά με την ιδέα του καλού κομμουνιστή .

Τις απολύσεις του Μπογιόπουλου χαιρετίζουν , το καθένας για τον δικό του λόγο που ουσιαστικά ταυτίζονται , όλα τα κόμματα εντός και εκτός κοινοβουλίου , από τους εξωαριστερούς μέχρι τη χρυσή αυγή , εκτός βέβαια από το ΚΚΕ . 

Πλέον ο Ριζοσπάστης βρίσκεται σε διαδικασία εύρεσης νέου Μπογιόπουλου ο οποίος θα πρέπει να θυμίζει τον παλιό κομμουνιστή Μπογιόπουλο και όχι τον αντικαπιταλιστή Μπογιόπουλο . 

Γιατί μπορεί να φταίει για όλα ο Καπιταλισμός , ηλίθιε , αλλά αν δεν παινέψεις τον Κομμουνισμό , θα πέσει να σε πλακώσει .