Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Gay pride με σβάστικες και ξυρισμένα κεφάλια.


“… Απόψε δυστυχώς είμαστε όλοι χρυσαυγίτες … κι ο φασισμός ήταν και είναι φαιοκόκκινος !!!” είπε ο Βαλιανάτος και άραξε στην πολυθρόνα του μετρώντας τα likes στον λογαριασμό του . 

Η δήλωση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως “πουστιά”

Μια δήλωση που προκαλεί έκπληξη αφού ο συνδυασμός ομοφυλόφιλου και φασίστα είναι ένα συνολάκι που δεν έχει ακόμα φορεθεί έως σήμερα αλλά από ότι φαίνεται θα φορεθεί αρκετά στο μέλλον . Μήπως να περιμένουμε το επόμενο gay pride με σβάστικες και ξυρισμένα κεφάλια ;

Αυτή η δήλωση προβάλλει την άποψη της ψυχιατρικής που υποστηρίζει ότι οι φασίστες είναι ομοφυλόφιλοι κομπλεξαρισμένοι και στην προσπάθεια τους να κρύψουν  τις σεξουαλικές τους τάσεις βουτάνε ένα ρόπαλο δημιουργώντας την εικόνα του “γαμάω και δέρνω “. Απωθημένη ομοφυλοφιλία ονομάζεται .

Αυτό προφανώς έπαθε και ο Βαλιανάτος και αποφάσισε να το παίξει χρυσαυγίτης . Τώρα αν θα τον δεχτούν οι άλλοι χρυσαυγίτες είναι άλλη κουβέντα . Γιατί κάπου άκουσα ότι οι φασίστες δεν συμπαθούν ιδιαίτερα τους ομοφυλόφιλους . Αντίθετα , στο παρελθόν τους καθάριζαν με συνοπτικές διαδικασίες .

Από κρυφούς ομοφυλόφιλους καλυμμένους με τον μανδύα του φασίστα ο κόσμος είναι γεμάτος . Δηλωμένος ομοφυλόφιλος και ταυτόχρονα δηλωμένος φασίστας είναι , όπως και να το κάνεις , καινοτομία . Είναι σαν να βγαίνει ο πρόεδρος της Πακιστανικής κοινότητας και να δηλώνει χρυσαυγίτης . Ή ο Κουτσούμπας να χαιρετάει ναζιστικά . 

Το δεύτερο σκέλος της δήλωσης σχετικά με τον φασισμό που είναι φαιοκόκκινος προφανώς έχει ως αποδέκτη την ομάδα του λιμανιού που τα τελευταία χρόνια σαρώνει το ένα πρωτάθλημα μετά το άλλο γεγονός που θυμίζει απολυταρχικά καθεστώτα . Λες ο Βαλιανάτος να είναι βάζελος ;

(Στο λεξικό της νεοελληνικής γλώσσας , ο ομοφυλόφιλος είναι συνώνυμο του πούστης ; Δεν νομίζω Γρηγόρη. )