Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Ελληνάρας pride

τα κουρέλια που τραγουδάμε ακόμα

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την πρόσκληση βουλευτών της χρυσής αυγής στις επίσημες εκδηλώσεις για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη. 

Τα βέλη στρέφονται κατά του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, ο οποίος απαντά ότι είναι υποχρεωμένος βάσει πρωτοκόλλου να καλέσει τους εκλεγμένους βουλευτές της χρυσής αυγής.
Σε νεώτερη ανακοίνωση, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας υπενθυμίζει ότι δεν έκανε κάτι διαφορετικό από αυτό που ορίζει ο νόμος. Στο κάτω κάτω αν δεν καλέσεις μια εγκληματική οργάνωση , της οποίας η ηγεσία έχει προφυλακιστεί επειδή έχει ως σκοπό την κατάλυση της δημοκρατίας και του κοινοβουλευτισμού και την εγκαθίδρυση ναζιστικού καθεστώτος , τότε ποιον να καλέσεις ; Τον ξενέρωτο τον Παπούλια ;


Σε απάντηση στον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα , ο Φώτης Κουβέλης δήλωσε ότι αν παραστεί η χρυσή αυγή στην παρέλαση , τότε ούτε η ΔΗΜΑΡ θα πάει ούτε και οι 58 κατασκευαστές κεντροαριστερής παράταξης οι οποίοι θεωρούν ότι το ΟΧΙ το είπε ο λαός στις δυνάμεις του άξονα στον οποίο είναι φίλα προσκείμενοι οι ναζιστές της χρυσής αυγής.


Από την άλλη ο εκπρόσωπος τύπου της χρυσής αυγής δήλωσε ότι το ΟΧΙ το είπε ο Μεταξάς , τον οποίο γουστάρουν και όχι ο λαός , τον οποίο δεν γουστάρουν και ότι αποδέκτης ήταν ο φασίστας Μουσολίνι , τον οποίο δεν γουστάρουν και όχι ο ναζί Χίτλερ , τον οποίο γουστάρουν . Άρα έχουν κάθε λόγο να βρεθούν στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο του ΌΧΙ .  Παρόλαυτα θα το σκεφτούν πολύ αν θα παρευρεθούν στην εκδήλωση αφού δεν έχουν καμία όρεξη να χειροκροτήσουν τους εκπρόσωπους του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ Μελιγαλάς της ώρα που θα καταθέτουν στεφάνι .


Ο Ευάγγελος Βενιζέλος , για να δώσει το καλό παράδειγμα στους χρυσαυγίτες , δεν θα παραστεί στην παρέλαση αφού ο ίδιος αποτελεί αρχηγό εγκληματικής οργάνωσης της οποίας απλώς η ηγεσία δεν έχει προφυλακιστεί ακόμα .


Οι μόνοι σίγουροι για την παρέλαση πρέπει να θεωρούνται οι ηγεσίες της ΝΔ που γουστάρει τις παρελάσεις και του ΣΥΡΙΖΑ που δεν γουστάρει τις παρελάσεις καθώς και αυτή του ΚΚΕ που γουστάρει τις πορείες .