Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Μήνυση παντού .

Την υποβολή μηνυτήριας αναφοράς κατά πάντων προανήγγειλε ο εκπρόσωπος τύπου της χρυσής αυγής .

Πρώτοι στη σειρά βρίσκονται όλοι οι αριστεροί που αποκαλούν τους χρυσαυγίτες νεοναζί , αφού , όπως υποστηρίζει ο ίδιος ο Κασιδιάρης , αποτελεί μεγάλο ατόπημα ο συγκεκριμένος χαρακτηρισμός . Συγκεκριμένα θεωρεί ότι ο όρος “νεοναζί” αποπροσανατολίζει τον κόσμο από την πραγματική υπόσταση της χρυσής αυγής η οποία δεν υποστηρίζει κανέναν νεοναζί ηγέτη . Τον Χίτλερ υποστηρίζουν , οπότε θα πρέπει να χρησιμοποιείται ο όρος παλιοναζί .

Στη συνέχεια θα μηνύσει τον δολοφόνο Ρουπακιά του οποίου η παραδοχή ότι είναι χρυσαυγίτης μόνο ως συκοφαντική δυσφήμηση μπορεί να χαρακτηριστεί . Με τέτοιο σουλούπι χρυσαυγίτης δεν υπάρχει . Το πολύ πολύ Ανεξάρτητος Έλληνας .
Επίσης θα μηνύσει τον υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ. Νίκο Δένδια του οποίου το look είναι κλεμμένο από την ιδανική εικόνα του χρυσαυγίτη . Ηλίθιος και καραφλός .

Σκέψεις υπάρχουν για υποβολή μήνυσης κατά του ίδιου του φύρερ της ναζιστικής συμμορίας , Νίκου Μιχαλολιάκου , ο οποίος με τέτοιο παρουσιαστικό μόνο ως παράδειγμα προς αποφυγή μπορεί να χαρακτηριστεί αφού μοιάζει με Πακιστανό μετανάστη και όχι με άριο Λακεδαιμόνιο .

Ακόμα θα μηνύσει τον σοβαρό Μπάμπη του ΣΚΑΙ ο οποίος τόλμησε να διαδώσει ότι η χρυσή αυγή μπορεί να γίνει σοβαρή .
Από τις μηνύσεις δεν φαίνεται να τη γλυτώνουν ούτε οι αρχαίοι Έλληνες οι οποίοι τόλμησαν να κλέψουν τον μαίανδρο από τους χρυσαυγίτες , το οποίο αποτελεί σήμα κατατεθέν τους μαζί με τον αγκυλωτό σταυρό . 

Τέλος μήνυση θα κατατεθεί και στον Χριστό τον ίδιο ο οποίος προπαγάνδιζε ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι χωρίς να εξαιρεί τουλάχιστον τους μαύρους . Τέτοιες απόψεις μόνο ως συκοφαντικές μπορούν να χαρακτηριστούν .