Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Πιο χρυσαυγίτης πεθαίνεις .




Η χρυσή αυγή μέσω του εκπροσώπου τύπου δήλωσε ότι ο δολοφόνος Γιώργος Ρουπακιάς είναι ένας ξένος . Ένας άγνωστος . Ούτε τον ξέρουν , ούτε τον είδαν , ούτε τον άκουσαν , ούτε τον μύρισαν ποτέ . Πρόκειται για ένα φάντασμα .

Όταν όμως είδαν το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες του δολοφόνου αγκαλιά με βουλευτή των νεοναζί τότε ο Κασιδιάρης δήλωσε ότι μοιάζει βέβαια με τον δολοφόνο αλλά μπορεί να πρόκειται απλώς για φοβερή ομοιότητα ή έστω για τον δίδυμο αδερφό του δολοφόνου.

Μόλις πληροφόρησαν τον Κασιδιάρη ότι ο δολοφόνος δεν έχει δίδυμο αδερφό , τότε υποστήριξε ότι πρόκειται για φωτομοντάζ των αναρχοκομμουνιστών οι οποίοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να σπιλώσουν την τιμή της χρυσής αυγής .

Τελικά πληροφόρησαν τον Κασιδιάρη ότι ο δολοφόνος παραδέχτηκε την σχέση του με τη χρυσή αυγή και τότε ο Κασιδιάρης υποστήριξε ότι ο δολοφόνος είναι οπαδός της αριστεράς ο οποίος όμως δούλευε στη χρυσή αυγή για να βγάζει χαρτζιλίκι . Μάλιστα το μεγαλύτερο μέρος από το χαρτζιλίκι το έδινε στο ΚΚΕ ως καλός κομμουνιστής . 

Έπειτα από αυτές τις εξελίξεις , η αστυνομία πρόκειται να πραγματοποιήσει έρευνα στο σπίτι του λαού στον Περισσό ψάχνοντας στοιχεία που συνδέουν τον δολοφόνο με τα ανώτατα στελέχη του ΚΚΕ  .

Αν επιβεβαιωθούν οι υποψίες της ΕΛ.ΑΣ. τότε είναι πολύ πιθανή η απονομιμοποίηση του ΚΚΕ . 

(Οι Έλληνες σήμερα κατάλαβαν ότι η χρυσή αυγή αποτελεί μια συμμορία δολοφόνων . Εδώ και τριάντα χρόνια ύπαρξης των νεοναζί , δεν είχαν πάρει χαμπάρι . Είχαν δουλειές . Αποβλακωνόντουσαν με την Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ)