Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2013

Οι φασίστες καταδικάζουν τον φασισμό .

Στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο του Κερατσινίου προσπάθησε να παρευρεθεί ο Πάνος Καμμένος αλλά οι αντιφασίστες δεν του το επέτρεψαν  και του ζήτησαν να αποχωρήσει αφού του εξήγησαν ότι και ο ίδιος είναι φασίστας οπότε η παρουσία του στον χώρο μόνο ως παράδοξο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί . Ο Πάνος συνειδητοποίησε το ατόπημα του και την έκανε , κυριολεκτικά , με ελαφρά πηδηματάκια .

Με αφορμή την δολοφονία του Παύλου Φύσσα από χρυσαυγίτες , ο Μάκης Βορίδης εξαπέλυσε από τα έδρανα της Βουλής φραστική επίθεση κατά των νεοναζί μέχρι που ο διπλανός του , του υπενθύμισε ότι και ο ίδιος τα ίδια σκατά είναι οπότε , ο άλλοτε ακτιβιστής της δεξιάς , σώπασε . 

Επίσης ο εκπρόσωπος τύπου της χρυσής αυγής δήλωσε ότι καταδικάζει το γεγονός τονίζοντας ότι το κόμμα στο οποίο ανήκει δεν έχει καμία σχέση με το γεγονός . Μέχρι που τον ενημέρωσαν ότι οι δολοφόνοι είναι χρυσαυγίτες και έτσι οι δηλώσεις καταδίκης έλαβαν άδοξο τέλος . 

Αναμένονται αντιφασιστικές δηλώσεις από τον Άδωνη Γεωργιάδη , τους Πλεύρη πατέρα και υιό , τον Γιώργο Καρατζαφέρη και τον σοβαρό Μπάμπη του ΣΚΑΙ .

(Τελικά η Ελλάδα είναι η πιο αντιφασιστική χώρα στον κόσμο . Ακόμα και οι φασίστες της , καταδικάζουν τον φασισμό .) 

(Λέξεις όπως Γερμανοτσολιάδες , Χίτες , Φασίστες , Ταγματασφαλίτες , Εσατζήδες , Δοσίλογοι , Χρυσαυγίτες , Ακροδεξιοί , Ράλληδες , Μπουραντάδες , Μαυραγορίτες , Παοτζήδες , Γκοτζαμάνηδες , είναι άγνωστες στον Έλληνα . Δεν είναι καν ελληνικές λέξεις .)