Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Θόδωρος της Ν.Δ.

 
Ο Θόδωρος πριν το καλοκαίρι είχε διάφορες ιδιότητες .

Ήταν διευθυντής σε σχολείο της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης .

Ήταν κομματικό στέλεχος της Ν.Δ. με πολλές γνωριμίες οι οποίες τον βοήθησαν στην ανέλιξη του στην ιεραρχία της εκπαίδευσης . Είχε κάνει μεταπτυχιακό με εκπαιδευτική άδεια που πήρε χάρη στις γνωριμίες , είχε τοποθετηθεί διευθυντής σε οργανισμό χάρη στις γνωριμίες , είχε τοποθετηθεί στη θέση του συμβούλου πάλι χάρη στις γνωριμίες . Γνωριμία στην γνωριμία μάζεψε ένα κάρο μόρια και έτσι έγινε διευθυντής στο σχολείο και ας μην είχε μπει ποτέ σε αίθουσα .

Σήμερα ο Θόδωρος βρίσκεται σε κινητικότητα . Τρέχει και δεν φτάνει . Ταμπλάς του ήρθε αφού  νόμιζε ότι το κόμμα το στηρίζεις για να σε στηρίζει . Έλα όμως που το κόμμα το στήριξαν πολλοί και ποιον να πρωτοστηρίξει τώρα ; Άλλωστε τον Θόδωρο τον έχει ήδη στηρίξει αρκετά . Γιατί από μόνος του ο Θόδωρος δεν το ‘χει .
Πλέον ο Θόδωρος είναι πρώην διευθυντής σε σχολείο της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης .

Όλο το καλοκαίρι έτρεχε στο υπουργείο μπας και συναντήσει τον υπουργό . Ήθελε να τον πείσει να εξαιρεθούν οι διευθυντές από την κινητικότητα . Μπας και γλυτώσει το τομάρι του . Τελικά δεν το γλύτωσε . Μάλλον είχε υπερεκτιμήσει την κομματική του υπόσταση . Κατάλαβε ότι στην κομματική ιεραρχία βρίσκεται στη θέση των “χεσμένων” . 

Όταν τον συνάντησα , είπε ότι μέσα από την παράταξη θα πολεμήσει . Άλλωστε αυτός είναι Καραμανλικός όχι Σαμαρικός . Δεν διευκρίνισε αν θα πολέμαγε για το τομάρι του ή για όλους τους απολυμένους .

Επίσης , είπε ότι τον έφαγαν τα συμφέροντα . Αφού αυτός είναι Καραμανλικός και όχι Σαμαρικός .

Τέλος , ζήτησε να μην τον λυπηθεί κανένας . Και ας είναι Καραμανλικός .

Μην ανησυχείς Θόδωρε , εσένα ειδικά δεν σε λυπάται κανένας .
Ο Θόδωρος σήμερα είναι πρώην διευθυντής σε σχολείο της δευτεροβάθμιας αλλά συνεχίζει να ανήκει στην παράταξη της κυβέρνησης , αν και Καραμανλικός . Άλλωστε είναι ο χώρος που τον στήριξε όλα αυτά τα χρόνια . Αν φύγει θα είναι ένα τίποτα .
Θα είναι απλώς ένας ακόμα απολυμένος .

Σήμερα όμως είναι ο Θόδωρος της ΝΔ και δεν είναι καθόλου καλά .

(Ο Θόδωρος είναι από τους άτυχους . Όταν μπορούσε να απεργήσει , δεν ήθελε . Τώρα που θέλει , δεν μπορεί )

(Οποιαδήποτε ομοιότητα με αληθινά πρόσωπα ή γεγονότα δεν είναι καθόλου τυχαία)