Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Ο τρομοκράτης χτυπάει πάντα τον Σεπτέμβρη .

Σε επιφυλακή βρίσκεται η αντιτρομοκρατική υπηρεσία της ΕΛΑΣ, αναμένοντας ένα νέο αιματηρό τρομοκρατικό χτύπημα μέσα στον Σεπτέμβριο. Πάντα ο Σεπτέμβρης θεωρείται ο αγαπημένος μήνας των τρομοκρατών αφού έχουν επιστρέψει από τις διακοπές ανανεωμένοι και έτοιμοι για νέες περιπέτειες . Σε αντίθεση με τους αστυνομικούς οι οποίοι , ιδίως αυτό το καλοκαίρι , δεν ξεκουράστηκαν καθόλου αφού έτρεχαν από κατάληψη σε  κατάληψη συλλαμβάνοντας μπουκάλια και σκουπόξυλα.

Τα λαγωνικά της ΕΛ.ΑΣ. έχουν αντιληφθεί κίνηση στους τρομοκρατικούς κόλπους οι οποίοι , με σκοπό την όσο το δυνατόν καλύτερη και οικονομικότερη , ελέω κρίσης , αυτοοργάνωση έχουν μπει στο σχέδιο της κινητικότητας μεταφέροντας τα ικανότερα στελέχη της στην οργάνωση της Σέχτας Τρομοκρατών . Σχέδιο που ξεπατίκωσαν από το ίδιο το κράτος  και τους μηχανισμούς του . 

Αξιοποιώντας πληροφορίες , η αντιτρομοκρατική έχει αυξήσει την φρούρηση σε 1.000 πολιτικούς και αστυνομικούς στόχους. Αριθμός που μπορεί να θεωρείται τεράστιος αλλά αν το καλοσκεφτείς οι τρομοκρατικοί στόχοι στην Ελλάδα είναι πλέον ατελείωτοι . Βουλευτές , επιχειρηματίες , δημοσιογράφοι , τροικανοί επισκέπτες … μαζεύονται αρκετοί .

Βέβαια η ΕΛ.ΑΣ. κατάφερε  το καλοκαίρι να πιάσει τους τρομοκράτες στα μπάνια και έπειτα από συντονισμένες προσπάθειες να τους αφαιρέσει εξοπλισμό όπως άδεια μπουκάλια μπύρας , καδρόνια και σιδερολοστούς  αποδυναμώνοντας το οπλοστάσιο των εχθρών του κράτους . Όμως οι διασυνδέσεις των τρομοκρατών με κάβες των Εξαρχείων είναι στενές οπότε , τουλάχιστον , τα άδεια μπουκάλια μπορούν εύκολα να αντικατασταθούν .

Η ΕΛ.ΑΣ μας εκμυστηρεύτηκε ότι οι τρομοκράτες προσανατολίζονται σε ανθρώπινο στόχο  αφού πλέον ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ και διψάνε για αίμα . Αυτό το γεγονός οδήγησε την ΕΛ.ΑΣ. σε υποψίες ότι πίσω από την οργάνωση του χτυπήματος βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης . Αν κάτι τέτοιο επιβεβαιωθεί , ο Αντώνης Σαμαράς θα αναγκαστεί να ξαναδιαγράψει την Ντόρα Μπακογιάννη από το κόμμα , ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης να απολύσει άλλους δέκα χιλιάδες δημόσιους υπάλληλους μένοντας άυπνος για άλλα τρία βράδια .

Σύμφωνα με παραληροφορίες στόχος των τρομοκρατών ήταν ο Μιχάλης Ασλάνης , του οποίου όμως η αυτοκτονία ακύρωσε τα σχέδια τους . Κύκλοι της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι το σχέδιο του Δένδια είναι να ωθεί σε αυτοκτονία τους άμεσους στόχους των τρομοκρατών ώστε αυτοί να αυτοκαταργηθούν αφού πλέον δεν θα έχουν αντικείμενο απασχόλησης .

Επειδή όμως οι τρομοκράτες είναι δεκαετίες μπροστά από την ΕΛ.ΑΣ. , άφησαν να διαρρεύσει ότι επόμενος στόχος τους είναι ο ίδιος ο Δένδιας . Ένα τρομοκρατικό χτύπημα το οποίο θα βραβευτεί με άριστα από το αδηφάγο κοινό και θα προσδώσει κύρος στον αέναο πόλεμο μεταξύ του Μπόμπολα και των εχθρών του .

Το ερώτημα που γεννάται τώρα είναι αν ο Δένδιας θα ακολουθήσει πιστά το σχέδιο του ή αν θα κωλώσει . Εμείς πάντως έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον άνδρα Δένδια για το κύρος του και τον άμεμπτο χαρακτήρα του .

(Με χαρακίρι θα ήταν άκρως εντυπωσιακό)

Ζήτω η ΕΛ.ΑΣ.