Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Καλώς τον Παπά , καλώς τον … 6 - 0 .

Παραδόθηκε και ο υπαρχηγός της συμμορίας , Χρήστος Παπάς , αφού πρώτα εξαφάνισε ότι ενοχοποιητικό στοιχείο μπορούσε .


Αν κάνουμε μια σούμα θα δούμε ότι έχουν συλληφθεί ο Μιχαλολιάκος , ο Παπάς , ο Κασιδιάρης , ο Παναγιώταρος , ο Μίχος και ο Λαγός . Τους οποίους καμιά φυλακή δεν δέχεται να φιλοξενήσει εκτός από αυτή του Μελιγαλά για ιστορικούς λόγους .


Για την ώρα διαφεύγουν της σύλληψης ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος οι οποίοι ζήτησαν και βρήκαν πολιτικό άσυλο στις Η.Π.Α.


Ελεύθεροι παραμένουν ο Γερμενής και ο Μπαρμπαρούσης στους οποίους πέφτει πλέον το βάρος της καταπολέμησης του Μνημονίου . 


Εντωμεταξύ οι ψηφοφόροι της χρυσής αυγής είναι εξαφανισμένοι αφού φοβούνται ότι αν εμφανιστούν σε δημόσιο χώρο θα συλληφθούν ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης . Περιμένουν με ανυπομονησία να τους τηλεφωνήσουν από την Public issue ώστε να δηλώσουν ψηφοφόροι του συνταγματικού τόξου Ν.Δ ,  Mega channel , ΠΑΣΟΚ μπας και γλυτώσουν την σύλληψη . Άλλωστε η κοσμοαντίληψη κάθε δεξιού που σέβεται τον εαυτό του περιλαμβάνεται στο ρητό “του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ” . Ιδεολογίες και μαλακίες … αυτά είναι για τους άλλους .


Υπάρχει βέβαια και ο σκληρός πυρήνας της χρυσής αυγής , οι πιο λυσσασμένοι , που έλαβαν μέρος στο κάλεσμα συμπαράστασης έξω από την ΓΑΔΑ . Οι οποίοι ήταν καμιά τρακοσάρια , ελάχιστοι σε σχέση με τα εκατομμύρια των χρυσαυγιτών ψηφοφόρων , αφού η πλειοψηφία δεν κατάλαβε τι είναι το “ΓΑΔΑ” . 


Έτσι ταμπουρώθηκαν στα σπίτια τους και στέλνουν δυο μέρες τώρα μηνύματα συμπαράστασης από το internet . Έχουν κατακλυστεί τα blogs από ανορθόγραφα μηνύματα .


(Το Σαββατόβραδο είναι ίσως το μοναδικό βράδυ των τελευταίων χρόνων που κάποιοι συνάνθρωποι μας κοιμήθηκαν ήσυχα χωρίς τον φόβο του ναζί μαχαιροβγάλτη)