Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Στη μπουζού αδερφές μου … στη μπουζού .

Συνελήφθησαν πριν από λίγη ώρα ο φύρερ της χρυσής αυγής , Νίκος Μιχαλολιάκος , και ο αντιφύρερ , Ηλίας Κασιδιάρης οι οποίοι θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα μετά από σχετικά εντάλματα σύλληψης που εκδόθηκαν σε βάρος τους από την Εισαγγελία Πρωτοδικών .

Την εντολή της σύλληψης έδωσε ο σοβαρός Μπάμπης του ΣΚΑΙ ο οποίος αποφάσισε ότι η χρυσή αυγή τελικά δεν είναι αρκετά σοβαρή και γιαυτό θα πρέπει να συλληφθεί και να κλειστεί στη φυλακή μέχρι να σοβαρευτεί και να μπορέσει να συγκυβερνήσει με την Νέα Δημοκρατία . 

Η ιεραρχία ακολουθήθηκε πιστά , σύμφωνα με το καταστατικό της χρυσής αυγής , αφού πρώτα συνελήφθη ο αρχηγός της συμμορίας και μετά ο υπαρχηγός . Πληροφορίες του κυβερνητικού καναλιού Mega κάνουν λόγο για ακόμα 34 εντάλματα . Ανάμεσα τους και τα high lights της χρυσής αυγής , Παναγιώταρος και Λαγός .

Είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται σύλληψη πολιτικού αρχηγού μετά την χούντα της επταετίας  αφού έως σήμερα οι πολιτικοί αρχηγοί είχαν το ελεύθερο να αλωνίζουν .

Εντωμεταξύ μέσω μηνυμάτων sms  καλούνται οι μη συλληφθέντες χρυσαυγίτες να συγκεντρωθούν έξω από τη ΓΑΔΑ όπου θα πραγματοποιηθεί συναυλία συμπαράστασης . Σε αυτή θα λάβουν μέρος ο Πέτρος Γαϊτάνος , ο Νότης Σφακιανάκης , ο Γιάννης Πλούταρχος και το φάντασμα της Βίκυς Μοσχολιού . Τη συναυλία θα διευθύνει ο Σταμάτης Σπανουδάκης και θα προλογίσει η Κική Δημουλά.

Στη συνέχεια όλοι μαζί θα μπουν στη ΓΑΔΑ για να συλληφθούν .
Ήδη ο Παναγιώταρος προσήλθε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ και συνελήφθη αντιγράφοντας τον Κουφωντίνα της 17Ν . 

Το δράμα τους περιγράφουν στο Mega Channel οι αστυνομικοί που εξαναγκάστηκαν να συλλάβουν τους χρυσαυγίτες . Χαρακτηριστικά αναφέρει ένας από αυτούς με δάκρυα στα μάτια ότι ένοιωσε σαν να συνέλαβε τον ίδιο του τον αδερφό .

Λόγω της αθρόας προσέλευσης χρυσαυγιτών από τα ανακριτικά της ΓΑΔΑ , η ΕΛΑΣ αναμένει σωρεία καρφωμάτων και αλληλοκατηγοριών στα χνάρια των δωσίλογων της κατοχής για τους οποίους τρέφουν μεγάλη εκτίμηση οι χρυσαυγίτες .

Σε περίπτωση που το πολιτικό σκέλος της χρυσής αυγής χάσει τις βουλευτικές του έδρες τότε τη λύση θα δώσει ο Θεόδωρος Πάγκαλος ο οποίος είναι ο μόνος έφεδρος έμπειρος πολιτικός που διαθέτει το κατάλληλο εκτόπισμα ώστε να καταλάβει μόνος του δεκαοκτώ θέσεις στη σειρά .

Αν και εφόσον η χρυσή αυγή τεθεί εκτός νόμου τότε ο φύρερ Μιχαλολιάκος έχει έτοιμο το plan B σύμφωνα με το οποίο η χρυσή αυγή θα μετονομαστεί σε “χρυσά αυγά” και οι χρυσαυγουλάδες θα φοράνε άσπρα αντί για μαύρα φασιστομπλουζάκια . Τα μαύρα μπλουζάκια , τα οποία αναμένεται να ξεπουληθούν τις επόμενες ώρες , θα αποκτήσουν συλλεκτική αξία και θα πωλούνται στο e-bay σε υψηλές τιμές . 

Αυτές οι εξελίξεις έχουν προβληματίσει τον πρωθυπουργό , Αντώνη Σαμαρά , ο οποίος θα πρέπει να αναλάβει εκτός από το κράτος και το παρακράτος μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος που θα επιφορτιστεί με τη βρώμικη δουλειά . Όσοι θα μπορούσαν να αναλάβουν τη συγκεκριμένη ακροδεξιά πτέρυγα έχουν χάσει πλέον το φασιστικό τους σφρίγος . Ο Βορίδης και ο Γεωργιάδης από τη στιγμή που πήγαν στη Ν.Δ. έγιναν δημοκράτες , ο Καμμένος έχει συνάψει σχέσεις με τους αναρχοκομμουνιστές , ο πατέρας Πλεύρης είναι με το ένα πόδι στον τάφο και τον Καρατζαφέρη τον έχει ξεχάσει ακόμα και η μάνα του .

Αναζητείται λοιπόν έμπειρος , λαϊκιστής φασίστας να αναλάβει την ηγεσία του παρακράτους . Το πελατολόγιο είναι ήδη έτοιμο . 

(Ίσως ο Θεόδωρος Πάγκαλος να μπορέσει να δώσει λύση και σε αυτό το πρόβλημα )