Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Τι Τρόικα , τι Περεστρόικα


Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια το ΚΚΕ πάει από το κακό στο χειρότερο . Από τη μία τα ποσοστά του συνεχώς μειώνονται έχοντας φτάσει σε σημείο να είναι πλέον ορατότερος από ποτέ ο κίνδυνος υποβιβασμού του κόμματος εκτός βουλής παρέα με τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ . Από την άλλη είδε με την άκρη του ματιού του τον μισητό εχθρό ΣΥΡΙΖΑ να τον προσπερνάει με απίστευτη ταχύτητα αφήνοντας τον χιλιόμετρα πίσω .

Έχοντας επίγνωση του κινδύνου, η γηραιά ηγεσία του ΚΚΕ πριν λίγο καιρό έφερε στο προσκήνιο  έναν εκπρόσωπο της νέας γενιάς , τον Δημήτρη Κουτσούμπα , ο οποίος είναι  μόνο 57 χρονών αλλά "προϊόν" του σοβιετικού συστήματος. Ο νέος Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ θα προσπαθήσει να σώσει το σύστημα με τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις που είναι αρκετά διαφορετικές σε σύγκριση με τις συμβατικές λενινιστικές αρχές :

Η πώληση του 902 Αριστερά στους καπιταλιστές ήταν απλώς το πρώτο από μια σειρά μεταρρυθμιστικών βήματων που οραματίζεται ο νέος Γ.Γ. του ΚΚΕ αφού φήμες αναφέρουν ότι πρόκειται να συνεχίσει την αποκομμουνικοποίηση του κόμματος πραγματοποιώντας τη δική του περεστρόικα .

Αρχικά ετοιμάζεται να βγάλει στο σφυρί το σπίτι του λαού το οποίο , λόγω θέσης και ιστορίας , αναμένεται να πιάσει πολύ καλή τιμή . Ήδη το χαράτσι έχει γίνει δυσβάστακτο και η πώληση θεωρείται ως η μόνη εφικτή λύση . Αρκετοί πρώην κομμουνιστές του Πολυτεχνείου που σήμερα έχουν πιάσει την καλή εξέφρασαν ενδιαφέρον για την αγορά του .

Και σαν να μην έφτανε αυτό , βόμβα μεγατόνων ετοιμάζεται να σκάσει η ΚΕ του ΚΚΕ που με κατάλληλες κινήσεις φαίνεται να έπεισε την Αλέκα Παπαρήγα να συνεχίσει την καριέρα της στο κόμμα του Μιχαλολιάκου, αφήνοντας με ανοικτό το στόμα φίλους και... εχθρούς. “Θα πέσουν τα "τσιμέντα" στην εικόνα να αγωνίζεται η Αλέκα φορώντας την φανέλα με τον μαίανδρο στο στήθος” , ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου της χρυσής αυγής .

Τέλος η ΚΕ του ΚΚΕ θα ολοκληρώσει την ριζοσπαστική μεταρρύθμιση βγάζοντας στο σφυρί το copyright του γνωστού σφυροδρέπανου το οποίο αποτελεί διακαή πόθο του ΣΥΡΙΖΑ . Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί στη γνωστή πλατφόρμα δημοπρασιών , ebay και θα έχει αρχική τιμή τα 0,99 ευρώ ώστε να μπορέσει και ο πιο λούμπεν από τους προλετάριους να κάνει τη δικιά του προσφορά .

Αν έπειτα από αυτές τις κινήσεις δεν καταφέρει να ορθοποδήσει το ΚΚΕ , τότε είναι διατεθειμένο να προσφέρει γη και ύδωρ στον Αλέξη Τσίπρα ώστε να τον εντάξει στις τάξεις του.