Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Σοκ και δέος με την πώληση του 902 Αριστερά (όπως βλέπεις εσύ γιατί όπως βλέπουν αυτοί είναι 902 Δεξιά)


Κεραυνός εν αιθρία χαρακτηρίζεται η πώληση του 902 αριστερά στους καπιταλιστές . Η είδηση έσκασε σαν βόμβα και η κυβέρνηση έσπευσε να αντιδράσει απαιτώντας να μην πωληθεί ο 902 στους καπιταλιστές και να διασφαλιστούν τα δικαιώματα των εργαζομένων .

“Με την πώληση του 902 το ΚΚΕ προσπαθεί να ολοκληρώσει την πολιτική της σε βάρος των εργαζομένων , με τις απολύσεις και τη διάλυση των εργασιακών σχέσεων ”, επισημαίνει ο Αντώνης Σαμαράς .

Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και το σχόλιο του Σίμου Κεδίκογλου ο οποίος αναφέρει : “ Το ΚΚΕ στοχεύει στην πιο αποτελεσματική προβολή της κυρίαρχης πολιτικής, την ιδεολογική και πολιτική χειραγώγηση του λαού. Προωθεί την ακόμα μεγαλύτερη προσαρμογή της ραδιοτηλεόρασης στα κριτήρια της αγοράς και της ανταγωνιστικότητας, γεγονός που θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη υποβάθμιση της ενημέρωσης, του πολιτισμού, του αθλητισμού, της ψυχαγωγίας για τον λαό, στη σύμπραξη με τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους στο χώρο των ΜΜΕ”

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης  τονίζει, ότι “οι βαρύγδουπες φράσεις του ΚΚΕ,  περί πολυφωνίας και δημοκρατίας της ραδιοτηλεόρασης είναι υποκριτικές” προσθέτοντας ότι “η νέα ραδιοτηλεόραση δεν θα είναι ανεξάρτητη από την κυρίαρχη ιδεολογία και πολιτική ”.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιμένει, ότι πρέπει να εμποδιστεί η πώληση του 902. “Να λειτουργήσει ο 902 χωρίς απολύσεις, με ταυτόχρονη διασφάλιση των δικαιωμάτων όλων των εργαζομένων. Η ραδιοτηλεόραση μπορεί πραγματικά να υπηρετεί τις λαϊκές ανάγκες της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας, όταν τα κανάλια και οι συχνότητες αποτελούν κοινωνική λαϊκή περιουσία”, καταλήγει το σχόλιο του Κυριάκου Μητσοτάκη .

Αναμένονται με ενδιαφέρον οι αντιδράσεις των υπολοίπων κομμάτων εκτός της ΔΗΜΑΡ αφού κράσαρε o Mac του Φώτη Κουβέλη και δεν μπορεί να ανεβάσει σχόλια στο tweeter .