Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Απολύσεις στο υπουργείο υγείας , τώρα !


Ο υπουργός υγείας , Άδωνης Γεωργιάδης , έδωσε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό “Αθήνα 9,84” υπερασπίζοντας τη διάλυση της δημόσιας υγείας .

Αρχικά ανέφερε ότι το σχέδιο της διάλυσης της υγείας δεν είναι τωρινό , ελέω Τρόικας , αλλά έχει σχεδιαστεί πολλά χρόνια πριν την ιδέα του μνημονίου . Είναι θεόσταλτο και παραδόθηκε στον Άδωνη όταν ήταν σε ηλικία επτά χρονών από τον ίδιο τον θεό , χαραγμένο επάνω σε μαρμάρινες πλάκες . Προφανών του το έδωσε ο θεός της Παλαιάς Διαθήκης ο οποίος ήταν μοχθηρός και ζόριζε τους ανθρώπους γιατί ο θεός της Καινής Διαθήκης μάλλον θα του είχε δώσει ένα χέρι ξύλο .

Στη συνέχεια μας προειδοποίησε ότι η διάλυση της δημόσιας υγείας αποτελεί απλώς τον πρόλογο της ολικής καταστροφής αφού έχει σκοπό να περάσει και από τα υπόλοιπα υπουργεία γράφοντας ένα προς  ένα τα κεφάλαια της ιστορίας του πολιτικού άνδρα που ακούει στο όνομα  Άδωνης “οι φίλοι και ο Γιώργος Παπαδάκης με λένε και μπουμπούκο” Γεωργιάδης .

Μας διαβεβαίωσε ότι το σχέδιο προχωράει σύμφωνα με το πρόγραμμα και συγκεκριμένα ότι οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία έχουν ήδη μπει σε κατάσταση κινητικότητας . Σειρά έχει η διαθεσιμότητα και τέλος οι συγχωνεύσεις των νοσοκομείων με τα κοντινότερα σε αυτά νεκροταφεία ώστε οι όροι “παραγωγή” και “κατανάλωση” , που αποτελούν βασικές προϋποθέσεις του καπιταλισμού , επιτέλους να βρουν τη θέση που τους αξίζει στην δημόσια υγεία του Άδωνη  .

Στη συνέχεια έπλεξε το εγκώμιο όλων των οπαδών της κυβέρνησης ενώ αποκάλυψε ότι όσοι κατηγορούν το θεάρεστο του έργο το κάνουν διότι απλώς δεν το έχουν καταλάβει . Όταν το καταλάβουν θα ψηφίσουν και αυτοί Αντώνη Σαμαρά .

Τέλος διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται ποτέ , όσο βασιλεύει ο ίδιος στο υπουργείο υγείας , να γίνουν απολύσεις . Μάλιστα τόνισε ότι σε αντίθετη περίπτωση θα παραιτηθεί από τη ζωή και θα πάει να γίνει κοσμοκαλόγερος .

(Μήπως τελικά το υπουργείο υγείας είναι το μόνο υπουργείο στο οποίο επιβάλλεται να γίνουν απολύσεις ;)