Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Θα εξοντώσω την Υγεία . Πάμε στοίχημα ;


Συγκέντρωση των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία πραγματοποιήθηκε έξω από το υπουργείο υγείας του Άδωνη Γεωργιάδη αντιδρώντας με αυτόν τον τρόπο στα μέτρα που προωθούνται . Παρόλα αυτά αρνήθηκαν να συναντηθούν μαζί του γιατί , όπως δήλωσαν , αν τον έβλεπαν μπροστά τους μπορεί να του έριχναν καμιά μπουνιά και αυτός να τους απέλυε .

Ο υπουργός κατηγόρησε τους συγκεντρωμένους ότι ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ και καίνε το βιβλιοπωλείο του . Τόνισε μάλιστα ότι αυτοί που διαμαρτύρονται δεν είναι πραγματικοί Έλληνες αφού οι πραγματικοί Έλληνες είναι αποδεδειγμένα μαζόχες και γιαυτό στηρίζουν τις αλλαγές στη δημόσια υγεία .

Ο υπουργός υποσχέθηκε ότι στο τέλος της μεταρρύθμισης στην υγεία τα δημόσια νοσοκομεία θα είναι ο παράδεισος των απανταχού μαζοχιστών . Και όλα αυτά τσάμπα .

Σημείωσε ότι αυτό μπορεί να ενοχλεί τους σαδιστές στους οποίους δεν αρέσει ο πόνος , αλλά υποσχέθηκε ότι θα βρεθεί κάποια λύση και για αυτούς . Ίσως τελικά , στο πλαίσιο της κινητικότητας , να τους κάνει γιατρούς .

Απαντώντας σε ερώτηση ότι με την αλλαγή χρήσης των μικρών νοσοκομείων θα επιβαρυνθούν τα μεγάλα και θα έχουμε περισσότερα ράντζα ο υπουργός είπε ότι ούτε ράντζα θα υπάρχουν ούτε κρεβάτια . Όποιος θέλει να είναι ξάπλα να φέρει κρεβάτι από το σπίτι του .

Τόνισε ότι τα δημόσια νοσοκομεία είναι εστίες μικροβίων γιαυτό θα πρέπει να αποφεύγονται . Καλύτερα οι ασθενείς να καταφεύγουν σε αυτά λίγο πριν πεθάνουν . Αλλιώς να φύγουνε , να πάνε αλλού . Ας πηγαίνουν στα ιδιωτικά νοσοκομεία  που έχουν και όμορφες νοσοκόμες .

Διευκρίνισε ότι αυτά τα σχέδια έχουν εκπονηθεί εδώ και πολλά χρόνια αλλά δεν έχουν εφαρμοσθεί ποτέ γιατί όλοι οι προηγούμενοι υπουργοί υγείας μπορεί να ήταν απατεώνες αλλά δεν ήταν ψυχασθενής .

Τέλος υπογράμμισε ότι αν το σχέδιο δεν πετύχει και τελικά η δημόσια υγεία επιζήσει , πράγμα που το θεωρεί απίθανο , θα καταφύγει σε άλλο σχέδιο εξόντωσης .