Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Αλληλεγγύη ρε κουφάλες στον πομπό .


Μεγάλης έκτασης επιχείρησης της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιήθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης   στις εγκαταστάσεις του Πολυτεχνείου . Ο λόγος δεν διευκρινίστηκε αλλά μη ασφαλής πληροφορίες αναφέρουν ότι οι έρευνες συνδέονται με τον πομπό της ΕΡΤ που εδώ και δυο μήνες προσπαθεί να κλείσει ο Σίμος .

Την κρυψώνα τελικά ανακάλυψε ο Δένδιας μεταμφιεσμένος σε πακιστανό αναρχοκομμουνιστή , ο οποίος ειδοποιήθηκε από καταληψία του Πολυτεχνείου που διαμαρτυρήθηκε για την τσιριχτή φωνή της Μαριλένας της ΕΡΤ  η οποία δεν τον άφηνε να κλείσει μάτι .

Ο μεταμφιεσμένος Δένδιας ειδοποίησε τον εαυτό του ο οποίος με τη σειρά του ειδοποίησε τους πάντες ώστε να συλλάβουν τον πομπό .

ΜΑΤ , ΔΕΛΤΑ , σεκιουρητάδες , απλοί μπάτσοι , αξιωματικοί , οι άλλοι μπάτσοι με τα μπλε ,  τροχονόμοι και αγανακτισμένοι κάτοικοι με την τσίμπλα στο μάτι απέκλεισαν τους γύρω δρόμους ώστε να αποτρέψουν την διαφυγή του πομπού .

Ο πομπός καθώς οδηγούνταν στη κλούβα σήκωσε την κεραία ψηλά στον αέρα φωνάζοντας “Αλληλεγγύη ρε κουφάλες στον πομπό” και ύστερα σώπασε για πάντα …

Μαζί με τον πομπό συνελήφθησαν ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υλικό , έξι καδρόνια και οκτώ άδεια μπουκάλια μπύρας ενώ μια αντιασφυξιογόνα μάσκα οδηγήθηκε στο νοσοκομείο του Άδωνη με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα . Παράλληλα απελευθερώθηκαν δύο κράνη και τρεις ασπίδες των ΜΑΤ που κρατούνταν όμηροι από παλαιότερα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας .

Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που αστυνομικές δυνάμεις εισβάλουν στο χώρο του Πολυτεχνείου χωρίς να γίνουν επεισόδια . Μάλιστα υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ. μας εκμυστηρεύτηκε ότι ειδική ομάδα με ασπίδες και κράνη είχε μπαστακωθεί ακριβώς έξω από την είσοδο του Πολυτεχνείου φωνάζοντας και βρίζοντας προσπαθώντας να ξεκινήσουν τα επεισόδια αλλά ο καταληψίας που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο χώρο του Πολυτεχνείου είχε βάλει ωτασπίδες για να μην ακούει την Μαριλένα της ΕΡΤ .

Σε δηλώσεις του ο Τροικανός εκπρόσωπος , Σίμος Κεδίκογλου , συμβούλευσε τον κόσμο να ξεχάσει την ΕΡΤ και από εδώ και πέρα να παρακολουθεί μόνο Mega και τον Μπάμπη του ΣΚΑΙ . Γιατί αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει . 

Επιτυχίες της ΕΛ.ΑΣ. που πάλιωσαν (σαν το παλιό καλό ούζο) :