Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Πακέτο στήριξης Νο 3 . (Για να μην μας πάρουν φαλάγγι οι ακροαριστεροί)



Το σχέδιο στήριξης της Ελλάδας που οργάνωσε το ΔΝΤ και συνεχίζει να εκτελεί ο πρωθυπουργός πάει από το καλό στο καλύτερο . Τόσο πετυχημένα ήταν τα πρώτα δύο πακέτα στήριξης που οι Γερμανοί σκέφτονται να μας δώσουν και το τρίτο . Άλλωστε εντεκάδα που νικάει δεν αλλάζει . Αφού το σχέδιο πετυχαίνει θα ήταν τουλάχιστον χαζομάρα να το αλλάξουμε .

Το νέο πακέτο θα είναι μικρότερο σε σχέση με τα δύο προηγούμενα γεγονός που αποδεικνύει περίτρανα ότι έχουμε ψιλοσωθεί και γιαυτό άλλωστε δεν έχουμε ανάγκη από πολύ ξένο χρήμα . Έχουμε πλέον το δικό μας . Από τους ξένους θα πάρουμε κάτι ρέστα για να κλείσουμε το χρηματοδοτικό κενό έως το 2016 το οποίο το έχει δημιουργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ με την αρνητική ενέργεια που εκπέμπει και μας έχει κάνει τα τσάκρα κρόσσια .

Μετά το 2016 θα έχουμε τόσα λεφτά που θα μπορούμε πλέον να δανείζουμε εμείς τους ξένους οι οποίοι θα έχουν καταστραφεί λόγω των δανείων που μας έχουν χορηγήσει . Ας ελπίσουμε μόνο  ο σοφός Ελληνικός λαός να ξαναψηφίσει τον Αντώνη τον Σαμαρά για πρωθυπουργό της χώρας και μάλιστα να του δώσει αυτοδυναμία γιατί αυτός ο Ευάγγελος Βενιζέλος όλο τρικλοποδιές του βάζει και θα τον πάρει κανένας διάολος .

Ίσως θα έπρεπε εμείς οι original Έλληνες το άλλο καλοκαίρι να μαζευτούμε στην Αγία Σοφία για να ψάλουμε καθιστοί τον ακάθιστο ύμνο μπας και βοηθήσει ο καλός θεός τον Αντώνη Σαμαρά να πάρει τις σωστές αποφάσεις . Όχι ότι ο πρωθυπουργός το έχει ανάγκη αλλά όση περισσότερη βοήθεια μπορούμε να δώσουμε , καλό είναι . Μια βοήθεια παραπάνω δεν θα πάει χαμένη . Αχρείαστη να ‘ναι .

Επίσης στις Ευρωεκλογές που θα γίνουν σε κανένα χρόνο πρέπει να ψηφίσουμε τον Αντώνη Σαμαρά για να δείξουμε στους Ευρωπαίους ότι στηρίζουμε την μνημονιακή πολιτική . Όσοι δεν θέλουν να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία , ας ψηφίσουν τουλάχιστον την χρυσή αυγή για να ξεβρομίσει και η Ευρώπη . 

Αν τελικά το τρίτο πακέτο δεν φτάσει για να καλύψει τις ανάγκες μας , τότε οι Ευρωπαίοι φίλοι μας είναι διαθέσιμοι να μας προσφέρουν απλόχερα και το τέταρτο . Αλλά μόνο στον Αντώνη τον Σαμαρά θα το δώσουν . Σε κανέναν άλλον . Γιατί πλέον τον Αντώνη Σαμαρά τον γνωρίζουν καιρό , τον έχουν φίλο , ξέρουν τα χούγια του . Ενώ τον Τσίπρα ποιος τον ξέρει ; Θα περάσει καιρός μέχρι να γνωριστούν , καιρός που μπορεί να αποβεί μοιραίος για τη σωτηρία της χώρας .

(Όλα αυτά τα γράφω επειδή χθες ένας φίλος , μου εκμυστηρεύτηκε ότι μια μυστική δημοσκόπηση δίνει στον ΣΥΡΙΖΑ προβάδισμα δέκα εκατοστιαίων μονάδων και τρόμαξα .)