Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Η ΕΛ.ΑΣ. θα πιάσει όλα τα κλεφτρόνια (ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ)


Σταθερή μείωση παρουσιάζουν από τις αρχές του 2013 οι βασικές κατηγορίες αδικημάτων σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ.

Όσο αφορά στην Αττική καταγράφηκαν 367 λιγότερες ληστείες και 5.852 λιγότερες κλοπές και διαρρήξεις σε σχέση με το α εξάμηνο του 2012 γεγονός που οφείλεται στο ότι οι ληστές έχουν πλέον πειστεί ότι λεφτά δεν υπάρχουν . Είναι κοινό μυστικό στους κύκλους των ληστών ότι όσα είχαν απομείνει πρόλαβε να τα κλέψει ο Στουρνάρας . Το μόνο πολύτιμο που κατέχουν πλέον οι Έλληνες είναι η πρώτη κατοικία για την οποία οι τράπεζες ήδη έχουν πάρει θέση μάχης .

Κορυφαίο στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ. μας εκμυστηρεύθηκε ότι η αστυνομία φοβάται ότι το β εξάμηνο του 2013 οι διαρρήξεις θα αυξηθούν κατακόρυφα έπειτα από την δήλωση του υπουργού οικονομικών , Γιάννη Στουρνάρα , ότι οι Έλληνες έχουν κρυμμένα στα σπίτια τους είκοσι δισεκατομμύρια ευρώ .

Επίσης στο α εξάμηνο του 2013 αυξήθηκαν οι συλλήψεις ατόμων κατηγορούμενα για εγκλήματα και αξιόποινες συμπεριφορές κακουργηματικού και πλημμεληματικού χαρακτήρα καθώς και οι εξαρθρώσεις εγκληματικών οργανώσεων αφού οι ίδιοι οι κακούργοι παρουσιάζονται αυτοβούλως στα αστυνομικά τμήματα για να παραδοθούν . Οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι περνάνε πολύ καλύτερα πλέον στη φυλακή όπου ούτε χαράτσια πληρώνουν ούτε λογαριασμούς ενώ έχουν και ένα πιάτο φαί .

Σε υψηλά επίπεδα βρίσκονται οι ανθρωποκτονίες αφού πλέον οι συμμορίες , μη έχοντας άλλη λύση , ληστεύουν η μία την άλλη με αποτέλεσμα να σκοτώνονται μεταξύ τους .

Σε ότι αφορά την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης  και στο πλαίσιο της επιχείρησης “Ξένιος Δίας” συνελήφθησαν 5.677 αλλοδαποί οι περισσότεροι  εκ των οποίων προσπαθούσαν να διαφύγουν σε γειτονικές χώρες όπου η κρίση δεν έχει χτυπήσει κόκκινο . Μεταφέρθηκαν στα κέντρα κράτησης μεταναστών όπου θα φιλοξενηθούν μέχρι να περάσει η κρίση .

Στον τομέα της Οδικής Ασφάλειας αξιοσημείωτη είναι η μείωση των θανάτων από τροχαία δυστυχήματα αφού πολλοί Έλληνες έχουν αναγκαστεί να πουλήσουν τα αυτοκίνητα τους , ενώ οι καπιτάλες που ακόμα κατέχουν αυτοκίνητα δεν έχουν λεφτά να τους βάλουν βενζίνη .

Εξάλλου για παραβάσεις της φορολογικής νομοθεσίας και χρέη προς το Δημόσιο συνελήφθησαν το α εξάμηνο του 2013 σε όλη την Επικράτεια 1.433 άτομα , με τις συνολικές οφειλές να προσεγγίζουν τα 8,5 δισ. ευρώ . Το β εξάμηνο αναμένεται να συλληφθούν και οι υπόλοιποι Έλληνες .