Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Δευτέρα, 8 Ιουλίου 2013

Την χώρα την κάνουμε μπουρδέλο και μόνοι μας . (Μπαχαλάκηδες Εσωτερικού vs Μπαχαλάκηδες Εξωτερικού)


     Τρία χρόνια μετά την επαφή μας με τα μνημόνια παραδέχομαι ότι έχω ανέβει επίπεδο .

     Οφείλω να ομολογήσω ότι ο ΓΑΠ με είχε μπερδέψει στην αρχή . Βέβαια ακόμα και σήμερα μπερδεμένος είμαι , αλλά σε υψηλότερο επίπεδο .

     Το δίπολο που έχει πλέον επικρατήσει στο εσωτερικό της χώρας δεν είναι Δεξιοί – Αριστεροί , ούτε Αντιφασίστες – Φασίστες , ούτε καν Μνημονιακοί – Αντιμνημονιακοί . Όλα αυτά αποτελούν διπολάκια του κώλου για να έχουμε κάτι να παίζουμε .


     Το δίπολο που υφίσταται πλέον στη χώρα είναι , από τη μια μεριά αυτοί που χρειάζονται βοήθεια για να κάνουν μπουρδέλο τη χώρα και , στην αντιδιαμετρική θέση , αυτοί που υποστηρίζουν ότι μπουρδέλο μπορούμε να την κάνουμε και μόνοι μας .

     Εγώ βέβαια ανήκω στους μπαχαλάκηδες εσωτερικού και δηλώνω υπεύθυνα ότι την χώρα μπορώ να την ξεχτίσω και μόνος μου . Δεν χρειάζομαι καμία βοήθεια .

     Γιατί στην Ελλάδα τόσα χρόνια αυτό κάνουμε χωρίς τη βοήθεια κανενός . Και εκ του αποτελέσματος αποδεικνύεται ότι στο ξέχτισμα ήμαστε μανούλες .

     Την τέχνη την κατέχουμε . Είναι στο πετσί , μας , στο DNA μας . Αποτελεί πλέον επίκτητο κληρονομικό χαρακτηριστικό , όπως θα συμπέρανε και ο Δαρβίνος .

     Να πάτε λοιπόν ξένοι σωτήρες να γαμήσετε τις δικιές σας χώρες . Τη δικιά μας τη γαμάμε μόνοι μας . Στα τελειώματα ήμαστε . Δεν χρειαζόμαστε βοήθεια . Ουστ . Βάρβαροι , ε βάρβαροι !