Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

“Πουτάνα” ή “Καριόλα” ;


     Εντυπωσιακά επανήρθε ο Τατσόπουλος έπειτα από αρκετό καιρό με νέες δηλώσεις . Αφού , σε προηγούμενες δηλώσεις του , είχε ισχυριστεί ότι έχει πηδήξει τη μισή Αθήνα (εγώ ανήκω στην άλλη μισή) βάλθηκε να πηδήξει και την αριστερή ιδεολογία αφού , ουσιαστικά , παραδέχθηκε ότι δεν αποτελεί για αυτόν ταμπού να συνεργαστεί με την Νέα Δημοκρατία .


     Κάτι τέτοιο βέβαια καταλήγει , με παραγωγικό τρόπο , στο συμπέρασμα ότι άνετα θα μπορούσε να συνεργαστεί και με το ΠΑΣΟΚ αφού η Νέα Δημοκρατία ήδη συνεργάζεται με το Βενιζέλος.

     Από την άλλη , αν κοιτάξεις ποιοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Νέα Δημοκρατία (Βορίδης , Γεωργιάδης ) θα μπορούσες να συμπεράνεις ότι η συνεργασία με τη ΝΔ ουσιαστικά σημαίνει και συνεργασία με τα ακροδεξιά της σταγονίδια , γεγονός που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αποκλείσει μια μελλοντική συνεργασία του Τατσόπουλου ακόμα και με τη χρυσή αυγή .

     Για τον Καμένο δεν συζητάμε . Εδώ κοτζάμ κομαντάντε Τσίπρας έχει κολλητιλίκια με τους Ανεξάρτητους Έλληνες , ο Τατσόπουλος θα κωλώσει ;

     Το ερώτημα που γεννάται βέβαια είναι αν και κατά πόσο θα μπορούσε ο Τατσόπουλος να συνεργαστεί τελικά και με τον ΣΥΡΙΖΑ . Αν δηλαδή ο Τατσόπουλος πάει με όλους ή αν πάει με όλους εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ .


Με απλά λόγια “πουτάνα” ή “καριόλα” ;

Για απορίες σχετικά με την ειδοποιώ διαφορά ανάμεσα σε “πουτάνα” και “καριόλα” , διάβασε παρακάτω :