Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Είμαστε πολλοί , είμαστε ανεξάρτητοι , είμαστε Έλληνες … και τρώμε πολύ .





Έγγραφο, με το οποίο ενημερώνει για το κόστος ταξιδίου του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου και της συζύγου του, το 2009, στην Αυστραλία, απέστειλε στη Βουλή ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Κωστής Μουσουρούλης. Σύμφωνα με το έγγραφο , το ταξίδι είχε κοστίσει συνολικά 26.000 ευρώ .

Τις καταγγελίες φαίνεται να έκαναν κάτι Αυστραλοί Συριζαίοι που ως στόχο έχουν την αποσταθεροποίηση του Καμμένου και του κράτους γενικότερα .


Προφανώς ο Καμμένος είχε στο μυαλό του την ίδρυση του κόμματος των “Ανεξάρτητων Ελλήνων” από το 2009 . Ακόμα και το σύνθημα είχε έτοιμο : Είμαστε πολλοί , είμαστε ανεξάρτητοι , είμαστε Έλληνες … και τρώμε πολύ , ζωή να ‘χουμε . (Το τελευταίο το έκοψε την τελευταία στιγμή με συνοπτικές διαδικασίες αφού κρίθηκε προκλητικό λόγω των ημερών ) . Γιαυτό άλλωστε κόστισε τόσο ακριβά το ταξίδι του στην Αυστραλία. Δεν ήταν μόνος του . Είχε μαζί του , έστω και νοερά , τους 670.329 ψηφοφόρους που θα τον ψήφιζαν 3 χρόνια μετά . Μη σου πω ότι κουβάλαγε στις πλάτες του ολόκληρη την Ελλάδα και την Ορθοδοξία . Άλλωστε εκείνη την εποχή η χρυσή αυγή του Μιχαλολιάκου ήταν κρυμμένη στους υπόνομους , με αποτέλεσμα όλο το βάρος του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας να έχουν πέσει στις πλάτες του . Γιαυτό λίγα με τον πρόεδρο γιατί είναι και πολυς , και ανεξάρτητος , και Έλληνας .

( Αναμνήσεις … Σαν χθες θυμάμαι τον πρόεδρο , 20 χρόνια νεότερο , στα ίδια κιλά ,  να παίζει κρυφτό και κυνηγητό με κάτι μουσάτους φοιτητές της εξωκοινοβουλευτικής στα αμφιθέατρα της Πανεπιστημιούπολης . Άσχετο αλλά μου ‘ρθε . Ωραίες εποχές … )