Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Όταν οι κρυφοφασίστες συνάντησαν τους φανεροφασίστες .



Ακόμα μια σημαντική επιτυχία ήρθε να  προστεθεί στην αλυσίδα των προσωπικών επιτυχιών του κρυφοφασίστα υπουργού  ΠΡΟ-ΠΟ , ΛΟΤΤΟ και λοιπόν αξιοπρεπών παιγνίων , Ν. Δένδια . Επιτέλους ανακατάλαβε , με τη αμέριστη συμπαράσταση ολόκληρης της κρυφοφασιστικής τρικομματικής κυβέρνησης , του Ευαγγελάτου και της φανεροφασιστικής  χρυσής αυγής , το άντρο της ακολασίας ή όπως είναι λιγότερο γνωστό “Villa Amalias” . Αν και τρικομματική κυβέρνηση , φαίνεται  ιδιαίτερα ευλύγιστη , ιδίως στις ακροδεξιές στροφές . Τα κρυφοφασιστοειδή συναντάνε τα φανεροφασιστοειδή και γουστάρουν.

Από τον Σαμαρά το περίμενα , άλλωστε λίγο ανοικτά να πάρεις την δεξιά στροφή σου φεύγει το αμάξι .  Από τον Βενιζέλο όμως δεν το περίμενα . Γνήσιο παιδί του σοσιαλισμού και της αυτοοργάνωσης … Πάει και αυτός , τον έφαγαν τα κρυφοφασιστικά κυκλώματα της εξουσίας . Ο Κουβέλης δεν πρέπει να το πήρε ακόμα χαμπάρι . Τουλάχιστον όσο ήταν στον ΣΥΡΙΖΑ του τα ψιθύριζε ο Τσίπρας . Εκεί στη ΔΗΜΑΡ ποιος να τον ενημερώσει , ο κρυφοφασίστας Μαλέλης ;

Στο εσωτερικό της βίλλας βρέθηκαν αδιάψευστα πειστήρια για το ρόλο που έπαιξε ο συγκεκριμένος χώρος στην διασάλευση της κρυφοφασιστικής δημοκρατίας τα τελευταία 22 χρόνια . Από τον κρυφοφασίστα Μητσοτάκη και πέρα δηλαδή . Συγκεκριμένα βρέθηκαν αναρίθμητα άδεια μπουκάλια μπύρας και 250 ml πετρέλαιο . Και για να προλάβω κάποιους εξυπνάκηδες του αντιεξουσιαστικού που θα πουν ότι με 250 ml πετρέλαιο δεν γεμίζεις ούτε δύο μολότοφ  θα ανταπαντήσω ότι μπορεί να μη γεμίζεις δύο αλλά μπορείς να γεμίσεις μία ολόκληρη μολότοφ ικανή να ταρακουνήσει τη κρυφοφασιστική δημοκρατία συθέμελα . Άσε που ψάξε – ψάξε όλο και κάτι βρίσκεις . Από πετρελαιοπηγή μέχρι φυτευτό μπαζούκα .Τζάμπα μπαινοβγαίνουν οι κρυφοφασίστες ένστολοι στη βίλλα τις τελευταίες μέρες ;  Ίδωμεν .

Επίσης οι καταληψίες κατηγορούνται ότι εδώ και δύο χρόνια δεν έχουν πληρώσει το κρυφοφασιστικό τέλος ακίνητης περιουσίας ενώ οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι ιδιοκτήτης είναι ο κρυφοφασιστοδήμαρχος Καμίνης οπότε ας τρέξουν να εισπράξουν από αυτόν το χαράτσι .

Και επειδή ο κρυφοφασίστας Σαμαράς αν πάρει φόρα δεν σταματάει , έχει βάλει στο κρυφοφασιστικό  δεξί του μάτι  όλες τις γνωστές καταλήψεις . Σειρά φαίνεται να παίρνουν “Tο χαμόγελο του παιδιού” και “H κιβωτός” . Αλληλεγγύη , αυτοοργάνωση , αντιρατσισμός …  λέξεις τόσο επικίνδυνες για τους φασίστες . Και τους κρυφούς και τους φανερούς .

Ουστ κουφάλες !