Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Έξω οι βλάσφημοι γαμώ τον Αλάχ μου .



Ένταση σημειώθηκε την Πέμπτη έξω από το θέατρο «Χυτήριο», στην Ιερά Οδό, όπου περίπου 300 μέλη θρησκευτικών οργανώσεων συγκεντρώθηκαν το απόγευμα για να διαμαρτυρηθούν για την παράσταση «Corpus Christi».

Θα μου πεις σιγά τα αυγά , έχει ξαναγίνει . Κάθε φορά που μέλη θρησκευτικών οργανώσεων  διαβάζουν στο αθηνόραμα για κανένα περίεργο θέαμα , μαύρο , σατανικό , διαβολικό με όνομα που περιέχει χριστούς και παναγίες σε οποιαδήποτε μορφή και τύπο , μαζεύονται έξω από τον χώρο της παράστασης παρέα με την Λουκά και το φάντασμα της Μοσχολιού και κραδαίνοντας σταυρούς και εικόνες επιχειρούν να διώξουν το βλάσφημο .

Η συγκεκριμένη θρησκευτική συγκέντρωση όμως παρουσιάζει το εξής ενδιαφέρον . Για πρώτη φορά συνδυάστηκε η γραφικότητα της εκκλησίας με την γραφικότητα του κοινοβουλίου αφού μαζί με τους φασιστοπαπάδες ενώθηκαν και οι σκέτοι φασίστες της χρυσής αυγής . Τόσο το τρελό αγόρι που ακούει αν φωνάξεις Παναγιώταρος ή μαλάκας ή σκατόφατσας όσο και ο black metal Καιάδας βαφτισμένος με το όνομα Γερμένης ένωσαν τα χριστιανικά λαρύγγια τους με τους αγανακτισμένους κατηχητές .

Η ισχύς εν τη ενώσει όπως θα ήθελε να πει και ο μέσος ψηφοφόρος της χρυσής αυγής αλλά θα το έλεγε λάθος . Για την ώρα προσπαθεί να μάθει τον εθνικό ύμνο διότι πλησιάζει η 28η Οκτωβρίου και ο φύρερ θα τον σουβλίσει αν τον ξαναπεί λάθος .

Επόμενοι καλλιτεχνικοί στόχοι της χρυσής αυγής αποτελούν το πετυχημένο ελληνικό black metal συγκρότημα ROTTING CHRIST λόγω ονόματος και  ο ξεχασμένος τραγουδοποιός Γιώργος Τουρκογιώργης επίσης λόγω ονόματος . 

( Εδώ που τα λέμε αυτός ο Τουρκογιώργης έψαξε πολύ για να το βρει το όνομα ; Λες και γεννήθηκε την εποχή της Τουρκοκρατίας . Δεν μπορούσε τόσα χρόνια να το αλλάξει ; Τόσα ονόματα υπάρχουν . Ας το έκανε Τουρκομήτσος .)

(Μια που αναφέραμε τους ROTTING CHRIST , δυστυχώς δεν έχουν ανακοινώσει κάποια συναυλία στην Ελλάδα μέχρι το τέλος του 2013 . Όχι τίποτα άλλο αλλά θα χάσω την ευκαιρία να συναντήσω τον Παναγιώταρο από κοντά . Να τον πάρω στο κυνήγι … για κανένα αυτόγραφο φυσικά . )