Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου 2012

Νυχτοπερπατώντας ψαχνογυρεύοντας την μέθεξη την επαναστατική .


Επειδή έχει παρατραβήξει το κακό και οι φασίστες πατάνε σε διψήφιο ποσοστό , ο Παπανδρέου δίνει διαλέξεις ως μέντορας στη δημιουργία οικονομικών κρίσεων με το αζημίωτο , η χώρα ξεπουλιέται όσο-όσο στον ασύμμετρο εχθρό , ο Σαμαράς θεωρείται από την πλειοψηφία ο καταλληλότερος πρωθυπουργός για την χώρα και εμένα μου μειώσανε πάλι το μισθό (το προσωπικό αίτημα το έβαλα τελευταίο για να μην με περάσεις για κανένα παρτάκια ) αποφάσισα να κάνω επανάσταση . Να περπατήσω στα μονοπάτια της ουτοπίας .


Θα γράψω λοιπόν κάνα δυο αναρτήσεις πολύ επαναστατικές με αναφορές σε Μπακούνιν που πάντα πιάνει αλλά και Νίτσε , για να τραβήξω και τους πιο προχωρημένους . Κάπου έχω σημειώσει κάτι τσιτάτα για ώρα ανάγκης . Και μη μου πεις ότι ο Μπακούνιν δεν κολλάει με τον Νίτσε γιατί σε μια επανάσταση όλοι είναι καλοδεχούμενοι .

Θα κάνω και post σε άλλους Τσε-Γκεβάρες του διαδικτύου , έτσι για να γνωριζόμαστε σιγά-σιγά .

Μην ξεχάσω να δω και κλασσικές ταινίες που θα μου δώσουν κάποιες ιδέες . Ξέρεις τώρα V for Vendetta , τα άπαντα του Superman, Ποπάυ και φυσικά τα Στρουμφάκια για να θυμηθώ πως οργανώνεται  η αταξική κοινωνία . Και αν μου μείνει χρόνος να δω στα γρήγορα την κρυφή γοητεία της Μπουρζουαζίας αλλά όχι το βράδυ γιατί θα με πάρει ο ύπνος . Θα το κατεβάσω από κανένα torrentάδικο .

Θα γίνω και φίλος με εκείνον τον περίεργο από τους Πυρήνες της φωτιάς . Εύχομαι να λειτουργεί ακόμα το blog του . Αυτό σίγουρα θα με ανεβάσει επίπεδο στον χώρο των καταπιεσμένων . Μήπως να γράψω  και καμιά ανάρτηση συμπαράστασης ; Ή είναι πολύ extreme ; Θα ρωτήσω κανέναν πιο έμπειρο να μου δώσει τους επαναστατικούς του προβολείς .

Α , να μην ξεχάσω να μπω σε φασιστοblogs για να τους κράξω . Ο αντιφασισμός περνάει στις μέρες μας . Τι σκατά επαναστάτης είσαι αν δεν κράζεις τους φασίστες ; Μήπως να χτυπήσω και κανένα tattoo του Τσε ; Άσε καλύτερα , δεν βγαίνει κιόλας . Και αν κάτσει καμιά καθώς πρέπει γκόμενα θα φρικάρει . Καλή η επανάσταση αλλά να μην τρομάζουμε και τις γκόμενες . Γίνεται επανάσταση χωρίς γκόμενες ;

Κάπου άκουσα ότι οι καλές έχουν μαζευτεί στον ΣΥΡΙΖΑ .  Μήπως να περάσω και από κει καμιά βόλτα ; Για το καλό της επανάστασης . Εδώ που τα λέμε , από τα λίγα που έχει πάρει το μάτι μου και οι χρυσαυγίτες καλές γκόμενες έχουν . Αν εξαιρέσεις την κόρη του Μιχαλολιάκου που είναι σαν πρώην Ανατολικογερμανίδα αρσιβαρίστρια φίσκα στα αναβολικά . Αλλά αυτές είναι από την άλλη μεριά . Αντίπαλες . Αξίζει όμως τον κόπο να τις προσηλυτίσω . Για το καλό της επανάστασης . Δεν αξίζει ; Μάλλον ξέφυγα . Τι ήθελα να κάνω ; To ξέχασα . Πάω να δω καμιά τσόντα να χαλαρώσω γιατί πολλές γκόμενες μαζεύτηκαν .