Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Προσοχή που βάζετε τα σωματικά σας όργανα . Το είπε και ο θεός .


Φραστικό επεισόδιο έλαβε χώρα στη Βουλή μεταξύ Μειμαράκη και Παυλόπουλου . Μάλιστα το επεισόδιο λίγο έλλειψε να ξεφύγει από το απλό στεγνό φραστικό και να καταλήξει σε υγρό στοματικό όταν ο Μειμαράκης πρότεινε στον Παυλόπουλο να σκύψει επάνω από τα προβλήματα του και να τον ξαλαφρώσει στοματικώς . 


Ο Προκόπης όμως , αφού έμεινε Παυλόπουλος για λίγα δευτερόλεπτα , γρήγορα συνήλθε και για ακόμα μία φορά στάθηκε στο ύψος του αρνούμενος ευγενικά την πρόσκληση – πρόκληση . Μάλιστα ο Προκόπης δεν ενέδωσε ακόμα και όταν ο Μειμαράκης του αποκάλυψε ότι ο δικός του πούτσος είναι καλύτερος από του Χατζηνικολάου .

Η Βουλή χωρίστηκε στα δύο αφού οι προοδευτικοί  βουλευτές με μπροστάρη το kinky αγόρι Κουίκ Φιλλίπου Τέρενς Σπένσερ Νικόλαο ήθελαν να δουν τσάμπα τσόντα η οποία θα μαγνητοσκοπούνταν και τα δικαιώματα της οποίας θα είχε το κανάλι της βουλής . Μια καινοτόμος μέθοδος για να ξελασπώσει οικονομικά το κανάλι . Αντίθετα η συντηρητική πτέρυγα της βουλής με κύριο εκφραστή τους τον Νικήτα Κακλαμάνη αντέδρασαν έντονα ζητώντας τουλάχιστον να φορέσουνε κουκούλες ώστε να μην φαίνεται η μούρη τους και να μην μπορούν να τους αναγνωρίσουν οι τηλεθεατές . Όλοι οι ακροδεξιοί , στο άκουσμα της κουκούλας , επικρότησαν ένθερμα αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά τις βαθιές ρίζες που συνδέουν όλο το συντηρητικό φάσμα της βουλής και γενικότερα της κοινωνίας .

Την λύση στην ενδοβουλευτική κόντρα έδωσε ο απομηχανής θεός , ο ένας και μοναδικός  Μητροπολίτης Πειραιώς, Σεραφείμ με άρθρο του στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς στο οποίο ξεκαθάρισε τα πράγματα τονίζοντας ότι ο στοματικός έρωτας και η λάθος χρήση των σωματικών οργάνων γενικότερα προκαλούν ανίατες ασθένειες και κρύβουν κινδύνους για την ψυχική υγεία .

Έπειτα από αυτές τις εξελίξεις και αφού ο θεός έβαλε τα πράγματα στη θέση του , ο Κασσιδιάρης αποφάσισε να χρησιμοποιεί σωστά τα σωματικά του όργανα – αν και οι τελευταίες ιατρικές έρευνες αποδεικνύουν ότι η περίπτωση του είναι μη αναστρέψιμη - , ο Προκόπης να συνεχίσει να γλύφει στα κρυφά τον Χατζηνικολάου και ο Μειμαράκης να παραμείνει με το πουλί στο χέρι .

Άραγε στη φυλακή ο Μειμαράκης θα συνεχίζει να παίζει τον Μειμαράκη ή θα γίνει Παυλόπουλος ;

(Όποιος προσβλήθηκε με τα παραπάνω , δεν φταίω εγώ . Ο σατανάς με έβαλε να τα γράψω . Λευτεριά στον Γέρο Παστίτσιο .)