Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Αστυνομία – Πυροσβεστική Συμμαχία

Εντολή να παραχωρηθούν από την Πυροσβεστική στην ΕΛ.ΑΣ. τρία υδροφόρα οχήματα Α΄ τύπου πρώτης και άμεσης επέμβασης έδωσε ο σχιζοφρενής υπουργός προστασίας του πολίτη αλλά κυρίως του Αλαφούζου και του Μπόμπολα , Ν. Δένδιας . Τα οχήματα πρόκειται να χρησιμοποιηθούν εναντίον διαδηλωτών σε συγκεντρώσεις ακολουθώντας κατά πόδας τις τακτικές των προηγμένων φασιστικών κρατών της Ευρώπης . Τώρα θα με ρωτήσεις υπάρχει κράτος που δεν είναι φασιστικό ; Μεγάλη κουβέντα και θα ξεφύγουμε .


Την αντίδραση της εξέφρασε η Ένωση Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος προς τον σχιζοφρενή υπουργό αφού , όπως τονίζουν , ο νόμος 3511/2006 καθορίζει ότι το Πυροσβεστικό Σώμα έχει την ευθύνη και τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της καταστολής των πάσης φύσεως πυρκαγιών . Άρα χωρίς φωτιά δεν παίρνει μπρος η μάνικα .

Μπροστά στη διαφαινόμενη αποτυχία του σχεδίου , τα μεγάλα μυαλά της ΕΛ.ΑΣ. βρήκαν για ακόμα μία φορά την λύση . Αφού για να χρησιμοποιηθούν τα πυροσβεστικά χρειάζεται φωτιά τότε πρώτα θα λαμπαδιάζουν τους διαδηλωτές και μετά οι πυροσβέστες θα τους σβήνουν .

Όπως ήταν φυσικό οι αντιρρήσεις των Αξιωματικών του Πυροσβεστικού σώματος κάμφθηκαν και πλέον Αστυνομία και Πυροσβεστική είναι προετοιμασμένες από κοινού για τον καυτό Χειμώνα που πλησιάζει . Ακόμα ένα βήμα προς την τελειότητα για τις Ελληνικές δυνάμεις καταστολής .