Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Οι υπεράνθρωποι και τα μπλιόρια .

Μια εβδομάδα Ολυμπιακών Αγώνων και οι βιονικοί αθλητές ξανάκαναν την εμφάνιση τους . Λες και έχουν ξεφύγει από ταινίες του Σπίλμπεργκ ,καταρρίπτουν το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και να φανταστείς ότι ακόμα δεν ξεκίνησε ο στίβος . Κάθε φορά που βλέπω αθλητή στο βάθρο μου έρχεται στο μυαλό ένα σώμα φίσκα στα αναβολικά τελευταίας τεχνολογίας τα οποία είναι έτοιμα να πεταχτούν από τα αυτιά , από την μύτη και γενικά από κάθε τρύπα του αθλητή  . Ιδίως στην κολύμβηση γίνεται χαμός αφού οι αθλητές από την αλόγιστη χρήση ουσιών έχουν βγάλει λέπια και κολυμπάνε πλέον γρηγορότερα και από τα ψάρια .


Οι Κινέζοι επιβεβαιώνουν τον τίτλο της ανερχόμενης δύναμης και στα αναβολικά αφού οι αθλητές τους μοιάζουν βιονικοί σαρώνοντας τα μετάλλια , ενώ από κοντά ακολουθούν οι Αμερικάνοι οι οποίοι αποτελούν σταθερή δύναμη στην παρασκευή και κατανάλωση αναβολικών . Γάλλοι , Ιταλοί και Ισπανοί έχουν μείνει πίσω αφού η οικονομική κρίση χτύπησε και τον αθλητισμό των αναβολικών . Που λεφτά για πρωταθλητισμό . Ο κόσμος πεινάει .

Εμείς έχουμε καταποντιστεί αφού λόγο χρεοκοπίας δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα για αγορά αναβολικών αιχμής οπότε αναγκαζόμαστε να καταναλώνουμε τα ληγμένα που είχε αποθηκεύσει ο , βουλευτής πλέον , Πύρος Δήμας και οι υπόλοιποι αρσιβαρίστες για μια τις δύσκολες μέρες . Λόγο παλιάς τεχνολογίας όμως εντοπίζονται εύκολα όπως συνειδητοποίησε πρόσφατα και ο αέρινος σαλταπίδας Χονδροκούκης . Οπότε τα παλιά μεγαλεία καλύτερα να τα ξεχάσεις . Άντε κάνα δύο χάλκινα , και αυτά από μετανάστες , και πίσω στο Ελλάδιστάν .

Η συνέχεια αναμένεται συγκλονιστική αφού περιμένουμε με ανυπομονησία τους αθλητές του στίβου να μας παρουσιάσουν τα νέα αναβολικά που πρόκειται να φορεθούν την νέα αθλητική σαιζόν . Αθλητές που τρέχουν γρηγορότερα και από το μπιπ – μπιπ υπόσχονται να μας κάνουν να τρίβουμε τα μάτια μας διαλύοντας το ένα ρεκόρ  μετά το άλλο .

Εντωμεταξύ η Σκοτσέζικη μικροζυθοποιία χειροποίητης μπύρας BrewDog κυκλοφόρησε , σε περιορισμένο αριθμό , μπύρα με την επωνυμία “Never Mind the Anabolics” . Η νέα μπύρα περιέχει κρεατίνη, γκουαρανά, μούρα Lycii, καρπούς του φυτού κόλα, τζίνκο, τσάι matcha, σκόνη μάκα και στεροειδή – όλα εκ των οποίων είναι απαγορευμένα για επαγγελματίες αθλητές. Ένας τρόπος χαλάρωσης πριν από το μεγάλο γεγονός που ταυτόχρονα αυξάνει τις πιθανότητες για νίκη βρε αδερφέ .

Και  κάτι για τον δρόμο : Ποια η διαφορά μεταξύ ενός ντοπαρισμένου αθλητή και του  Καραγκούνη που βουτάει για πέναλτι ; Και οι δύο να κλέψουν προσπαθούν . Ή αφήστε τα αναβολικά ελεύθερα ή κλείστε μέσα τον Καραγκούνη . Όχι δύο μέτρα και δύο σταθμά . Και να διοργανωθούν δύο Ολυμπιάδες , μία για τους υπεράνθρωπους και μία για τα μπλιόρια . Επιτέλους να δούμε την νέα γενιά ανθρώπων : κολυμβητές με λέπια , δρομείς με DNA γατόπαρδου και Έλληνες ψηφοφόρους με μυαλό χρυσόψαρου (Το τελευταίο έχει ήδη επιτευχθεί  σε μεγάλο βαθμό . Η συγκυβέρνηση Σαμαρά , Βενιζέλου , Κουβέλη το αποδεικνύει περίτρανα . )