Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Γίνε χρυσαυγίτης για να βιάζεις με την ησυχία σου .



Ένταση σημειώθηκε λίγο πριν από τις 8 το απόγευμα της Τρίτης στο λιμάνι του Πειραιά, όταν ομάδα μελών της χρυσής αυγής επιτέθηκε στο όχημα της αστυνομίας το οποίο μετέφερε τον 19χρονο Πακιστανό, που κατηγορείται για την κακοποίηση της 15χρονης κοπέλας στην Πάρο.

Περίπου 30 μέλη της χρυσής αυγής, όλοι τους μέλη της φράξιας “βιάζουμε μόνο αλλοδαπές” που πραγματοποιούσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το πλοίο φωνάζοντας συνθήματα, εισέβαλαν σε αυτό όταν άνοιξε ο καταπέλτης και επιτέθηκαν εναντίον του οχήματος της αστυνομίας, σπάζοντας μάλιστα το παρμπρίζ του αυτοκινήτου.


Ο Πακιστανός , υπό τον φόβο του λυντσαρίσματος από τους χρυσαυγίτες υποσχέθηκε ότι θα πάρει την Ελληνική υπηκοότητα ώστε από εδώ και πέρα να ψηφίζει χρυσή αυγή μέχρι να πεθάνει .
Υπό αυτές τις συνθήκες οι χρυσαυγίτες του έδωσαν περιθώριο ένα μήνα για να πραγματοποιήσει τις υποσχέσεις του αλλιώς τον απείλησαν ότι η φυλακή στην οποία θα οδηγηθεί σφύζει από βιαστές χρυσαυγίτες οι οποίοι θα του κάνουν τον κώλο τηγανίτα .

Τα μέλη της Χρυσής Αυγής, αφού επιβιβάστηκαν σε μοτοσικλέτες διέφυγαν, από το λιμάνι πανηγυρίζοντας αφού εξασφάλισαν ακόμα έναν ψηφοφόρο .

Οι δημοσιογράφοι θα πρέπει πλέον να στρέψουν το ενδιαφέρον τους σε άλλα αλλοδαπά τέρατα αφού πλέον ο εν λόγω βιασμός θα έχει πραγματοποιηθεί από μέλος της χρυσής αυγής . Ο χρυσαυγίτης δεν βιάζει , διαιωνίζει το είδος .

Αν και παλιές οι αναρτήσεις , οι φασίστες δεν αλλάζουν :
  1. Ελλάς , Ελλήνων , αστυνομικών , δικαστικών , χρυσαυγιτών και λοιπών φασιστοειδών
  2. Τίποτα δεν κρύβεται κάτω από τον ήλιο
  3. Ο Μπάμπης ο Σουγιάς υποψήφιος με την χρυσή αυγή
  4. edo einai ellada re