Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Δείξε μου τους υπεύθυνους του εκλογικού αγώνα σου , να σου πω πόσο απατεώνας είσαι .

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι στο εκλογικό τμήμα των φυλακών Κορυδαλλού , το ΠΑΣΟΚ θα κάνει θραύση . Ο Τσοχατζόπουλος , ο οποίος έχει σταλεί στις φυλακές σε διατεταλμένη υπηρεσία προώθησης του εκλογικού αγώνα του ΠΑΣΟΚ , φαίνεται να τα πηγαίνει περίφημα . Οι φυλακισμένοι τρέφουν αμέριστη συμπάθεια προς το πρόσωπο του αφού τον θεωρούν μέντορα τους . Σαν κάτι να τους ενώνει .
Αυτά βλέπουν στην ΝΔ και παραδειγματίζονται . Δεν είναι τυχαίο ότι υπεύθυνος του εκλογικού αγώνα της ΝΔ στην Θεσσαλονίκη ορίσθηκε ο Ψωμιάδης . Για όσους δεν γνωρίζουν ο Ψωμιάδης είναι μεγάλος απατεώνας ο οποίος είναι μπλεγμένος σε ένα σωρό βρώμικες υποθέσεις στη Θεσσαλονίκη τα τελευταία χρόνια . Είναι απορίας άξιο πως δεν βρίσκεται στην φυλακή να συνεχίσει από εκεί τον προεκλογικό αγώνα .
Τις επόμενες μέρες θα γίνει σκοτωμός για την απόκτηση γνωστών απατεώνων από τα δύο πρώην μεγάλα κόμματα τα οποία συνεχίζουν να ακολουθούν την πεπατημένη. Hot ονόματα στο μεταγραφικό παζάρι αποτελούν, μεταξύ άλλων, ο Μπάμπης ο Σουγιάς και ο Μήτσος ο Πεταλούδας.
Όλοι οι υπόλοιποι έχουν ήδη καπαρωθεί από την χρυσή αυγή .