Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Ζάππειο 3 , Το τέλος .

Νέο εργάκι με τίτλο “Ζάππειο 3” ετοιμάζεται να παρουσιάσει ο Σαμαράς την Κυριακή . Μερικοί άνθρωποι μυαλό δεν βάζουν . Αφού ρε Σαμαρά το Ζάππειο δεν σε πάει , πήγαινε και εσύ αλλού . Στο μέγαρο μουσικής , στη λυρική σκηνή , έστω στο Badminton . Άσε το Ζάππειο .

Έπειτα από τις δύο προηγούμενες πατάτες “Ζάππειο 1” και “Ζάππειο 2” είναι αποφασισμένος να μας παρουσιάσει την νέα του δουλειά που περιλαμβάνει τους τρόπους με τους οποίους μπορεί ένας και μόνο άνθρωπος να καταστρέψει οικονομικά μια ολόκληρη χώρα .
Επηρεασμένος από τους γκουρού του είδους , Τροικανούς , το “Ζάππειο 3” αποτελεί μια προσέγγιση της φιλελεύθερης πολιτικής στα σχέδια των ξένων φίλων μας για την Ελλάδα . Οι κακές γλώσσες υποστηρίζουν ότι το “Ζάππειο 3” το έγραψαν οι ίδιοι οι Τροικανοί και το παρουσιάζουν στο Ελληνικό κοινό με το ψευδώνυμο “Antonis Samaras” . Άλλοι λένε ότι αποτελεί στυγνή αντιγραφή προηγούμενων περίφημων έργων καταστροφής του γνωστού Έλληνα παραμυθά Γιώργου Παπανδρέου .
Όσα μέλη του “fun club Samaras έχουν δει την ταινία σε prive παρουσίαση υποστηρίζουν ότι πρόκειται για κομβικής σημασίας προσπάθεια αφού είναι μία από τις τελευταίες ευκαιρίες του κόμματος και προσωπικά του Αντώνη Σαμαρά να κοροϊδέψει ακόμα μία φορά τους Έλληνες και να συσπειρώσει τον λαό γύρω από τους κόλπους της φιλελεύθερης δεξιάς .
Μία φιλελεύθερη δεξιά που ενώ ορκίζεται στην αυτοδυναμία και μόνο στην αυτοδυναμία , έχει αλληθωρίσει κοιτάζοντας πότε δεξιά , πότε αριστερά και πότε δεξιά και αριστερά ταυτόχρονα μπας και βρει κανένα σωσίβιο 50 εδρών γιατί η ίδια με το ζόρι φτάνει τις 100 .
Ελπίζω ο Ελληνικός λαός να απονείμει στον Σαμαρά το βραβείο που πραγματικά του αξίζει . Του υψωμένου μεσαίου δακτύλου και να προσεγγίσει εναλλακτικές παραγωγές .
Τουτέστιν 800 κόμματα τριγυρνάνε δεξιά και αριστερά , ο Σαμαράς σε έπεισε ;

Πολιτικές αηδίες σχετικές με τους Έλληνες ψηφοφόρους :