Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2012

Να οργανωθούμε ρε παιδιά .

Μόλις έσβησαν τα φώτα , βρήκαν την ευκαιρία όλοι  να καβαλήσουν ο ένας τον άλλον .
Ο Σαμαράς είχε καβαλήσει με ευκολία τον Παπανδρέου . Μόλις όμως ο Βενιζέλος πήρε τη θέση του Παπανδρέου , ο Σαμαράς ζορίστηκε . Κοτζαμ Βαγγέλας είναι αυτός , δεν καβαλιέται εύκολα .

Ο Καρατζαφέρης πήρε θέση δίπλα στον Σαμαρά , ψάχνοντας την κατάλληλη ευκαιρία αλλά επειδή ο Σαμαράς είχε καβαλήσει ήδη τον Παπανδρέου , θα έπρεπε ο Καρατζαφέρης να καβαλήσει και τους δύο οπότε αποφάσισε να πάει να καβαλήσει κανέναν εύκαιρο . Πάνω στην αναμπουμπούλα βρήκε την ευκαιρία να τον καβαλήσει η χρυσή αυγή η οποία όμως δεν πρόλαβε να χαρεί γιατί σχεδόν αμέσως τους καβάλησε και τους δύο ο Καμένος . Οι ακροδεξιοί με τέτοιο οίστρο  χαίρονται μεταξύ τους . Να δεις χαμόγελο ο Καμένος , ίδιος ο Τζόκερ είναι .

Στα αριστερά ο Τσίπρας και η Παπαρήγα πάνε τοίχο – τοίχο  προφυλάσσοντας τα νώτα τους , αλλά ο Κουβέλης την κατάλληλη στιγμή τους καβάλησε και τους δύο και ψάχνουν τώρα στα δύο αριστερά στρατόπεδα να καταλάβουν γιατί τους πονάει ο κώλος τους .

Οι οικολόγοι έχουν πιάσει μια γωνία και καβαλιούνται μόνοι τους , σεμνά και οικολογικά .

Και κάπου στο βάθος ακούγεται και η φωνή της Μπακογιάννη να λέει όλο αγωνία : “Ρε παιδιά να οργανωθούμε λίγο , με έχουν καβαλήσει εννέα και δεν έχω καβαλήσει κανέναν”.

Και μέσα σε όλες αυτές τις καβαλαρίες περιμένουν στη γωνία πέντε – έξι ακόμα μπας και καβαλήσουν και αυτοί . Τόσες σηκωμάρες ούτε σε γερμανική τσόντα δεν βλέπεις . Ευκαιρία είναι τώρα που γυρίζει . Να γυρίσει ο τροχός να καβαλήσει και ο φτωχός . Έχει για όλους .