Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Εκλογές 2012 για κάθε πονεμένο .

Οι εκλογές σχεδιάζονται για το τέλος Απριλίου με αρχές Μαρτίου και τα επιτελεία των κομμάτων έχουν ήδη αρχίσει το ζέσταμα .
Το ΠΑΣΟΚ ξεκινάει τις διαδικασίες για την εκλογή του νέου προέδρου του κόμματος γιατί γνωρίζουν πολύ καλά ότι αν πάνε στις εκλογές με Παπανδρέου , το ποσοστό τους θα χτυπήσει μονοψήφιο αριθμό . Ο Βενιζέλος έχει κάνει στην άκρη και έχει αφήσει τον Παπαδήμο να φθείρετε . Μέρες που είναι δεν αντέχεται το πολιτικό κόστος .


Το αντίπαλο δέος που ακούει στο όνομα Σαμαράς αποφάσισε να ακολουθήσει την τακτική της  πολλαπλής πόλωσης . Προειδοποιεί τους “πατρίς , θρησκεία , οικογένεια” για την απειλή εξ΄ αριστερών και ταυτόχρονα διαχωρίζει τη θέση του από τα μνημόνια και τις τρόικες τονίζοντας ότι αυτός ναι μεν , αλλά … Πιο ξεκάθαρος δεν γίνεται .
Ο Κουβέλης συνεχίζει τις ασυνάρτητες δηλώσεις του  και έχοντας ως εχέγγυο τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις και  ονειρεύεται να γίνει ΠΑΣΟΚ στη θέση του ΠΑΣΟΚ . Ετοιμάζεται να δεχτεί στις ανοιχτές αγκάλες του τους διαγραμμένους του ΠΑΣΟΚ ώστε η μεταμόρφωση σε να ολοκληρωθεί .
Οι Συριζαίοι δίνουν τον δικό  τους ντέρμπυ να ξεπεράσουν τους ΚουΚουΕδες γεγονός που θα τους δώσει τη δυνατότητα να καυχιόνται ως οι γνήσιοι αριστεροί της Ελλάδας .
Το ΚΚΕ κρατιέται με νύχια και με δόντια στο 8% αφού μεγαλύτερο ποσοστό θα τους αναγκάσει να αποκτήσουν άποψη κάτι που το αποφεύγουν όπως διάολος το λιβάνι . Κάλλιο 8% και στο χέρι παρά χίλια και καρτέρι .
Ο Καμένος ψαρεύει από την μεγάλη λούμπα με τους πατριώτες και θρησκευόμενους Έλληνες . Από την ίδια λούμπα ψαρεύει εδώ και χρόνια ο Καρατζαφέρης . Φοβάμαι όμως ότι θα μπερδευτούν οι πετονιές τους και θα πάρουν και οι δύο από τα τρία το μακρύτερο . Μη ξεχνάς ότι στο προσκήνιο εμφανίστηκε η χρυσή αυγή η οποία δηλώνει έτοιμη να καταβροχθίσει τα υπόλοιπα αδελφά κόμματα και να εισέλθει στη βουλή κοπανώντας κεφάλια μεταναστών και δηλώνοντας αμέριστη συμπαράσταση στους ταλαίπωρους απεργούς της Χαλυβουργικής . Και τότε να δεις γέλια .
Η Μπακογιάννη , μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας , συνειδητοποιεί ότι αυτές οι εκλογές αποτελούν το κύκνειο άσμα για οτιδήποτε έχει σχέση με  Μητσοτάκη , Παπανδρέου και Καραμανλή . Άντε να ζήσουμε να τους θυμόμαστε .
Τέλος οι Οικολόγοι ακόμα και να μην πιάσουν το πολυπόθητο 3% θα μπουν στη βουλή τιμής ένεκεν αποτελώντας το αντιπροσωπευτικότερο κόμμα της χώρας αφού με τις μειώσεις μισθών και συντάξεων οι Έλληνες το έχουν ρίξει στα χόρτα και στα όσπρια . Οικολογικά πράγματα .

Για άλλες πολιτικές αηδίες , διαβάστε παρακάτω :