Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Και οι 300 είναι υπέροχοι .

Τελικά δεν ήταν 299 και ένας Εφιάλτης. Εφιάλτης δεν υπήρξε ποτέ . Και αν υπήρξε , ήταν αλλού . Όχι στο ελληνικό κοινοβούλιο .

Για ακόμα μία φορά το πολιτικό σύστημα απέδειξε την νομιμότητα και την ηθική στα πλαίσια της οποίας βάδιζε , βαδίζει και θα συνεχίσει να βαδίζει . Δεν υπήρξε βουλευτής που έβγαλε λεφτά στο εξωτερικό . Ο σύζυγος της Μπακογιάννη τα έβγαλε για επιχειρηματικές δραστηριότητες . Ένα σαπιοκάραβο ήθελε να αγοράσει ο άνθρωπος να κάνει τις δουλειές του και έπεσαν όλοι να τον φάνε . Βέβαια , αν και πέρασε τόσος καιρός , ακόμα δεν το αγόρασε , αλλά που θα πάει θα το αγοράσει . Αυτά τα πράγματα γίνονται σιγά – σιγά .
Εύχομαι πλέον αυτή η είδηση , που αποτελεί περίτρανη απόδειξη της άμεμπτης συμπεριφοράς του συνόλου του ελληνικού κοινοβουλίου ,  να λειτουργήσει ως τροχοπέδη στις πράξεις βίας , λεκτικές και σωματικές , κατά των εκπροσώπων του λαού  .
Γιατί οι βουλευτές μας δεν παρανομούν . Όλα τα κάνουν μέσα στα πλαίσια του νόμου . Και αν κάποιος ξεφύγει και , κατά λάθος , αποκαλυφθεί , όλοι οι υπόλοιποι θα τον καλύψουν . Συναδελφική αλληλεγγύη ονομάζεται στην Ελλάδα . Στο εξωτερικό ονομάζεται μαφία  . Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε ;