Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Συνεχίζεται η απεργία της κυβέρνησης

Όλη η Ελλάδα μια απεργία . Αυτή τη μέθοδο βρήκαν οι εργαζόμενοι για να εκδηλώσουν την έμπρακτη συμπαράσταση τους στη συνεχιζόμενη απεργία της εγχώριας κυβέρνησης . Ως γνωστό ο Παπανδρέου και οι υπουργοί του βρίσκονται σε απεργία διαρκείας τα τελευταία 2 χρόνια . Τόσο σε πνευματικό όσο και σε σωματικό επίπεδο .
Το βασικό τους αίτημα είναι να σώσουν την Ελλάδα με το ζόρι . Επειδή όμως δυσκολεύονται , αφού τα συμφέροντα είναι μεγάλα και οι ικανότητες τους μικρές , αποφάσισαν να το ρίξουν στην απεργία ευελπιστώντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα καμφθούν οι αντιρρήσεις και επιτέλους θα τους αφήσουν ήσυχους να επιτελέσουν το τρισκατάρατο έργο τους . Τη σωτηρία του έθνους .
Οπότε η κυβέρνηση κατέβασε τους διακόπτες και αποφάσισε να μη ξαναδουλέψει . Μετά το κίνημα των πολιτών “Δεν πληρώνω , δεν πληρώνω” , η κυβέρνηση ξεκίνησε το κίνημα  “Δεν δουλεύω , δεν δουλεύω”. Πολύ σύντομα το κίνημα της κυβέρνησης γιγαντώθηκε αφού το ακολούθησε σύσσωμος ο Ελληνικός λαός , ο οποίος αποφάσισε να κάτσει στα αυγά του και απλώς να παρακολουθεί τις εξελίξεις .
Παρόλα αυτά , το σύστημα έχει ένα μοναδικό τρόπο να επιβιώνει . Αφού η κυβέρνηση απεργεί , τη διακυβέρνηση της χώρας έχουν αναλάβει ιδιωτικές τραπεζικές και λοιπές διαβολικές εταιρίες των ξένων εταίρων μας  οι οποίες , με τη συμβολή των απανταχού συμφερόντων , εγγυώνται την κατάρρευση του κράτους και τη δημιουργία ενός ευρωπαϊκού προτεκτοράτου που όμοιο του δεν έχει ξαναεμφανιστεί στη σύγχρονη ευρωπαϊκή ιστορία . Θα δουλεύουμε μια ζωή σα ζώα για να πληρώνουμε τους δανειστές . Ότι δηλαδή θέλει να κάνει ο Παπανδρέου αλλά με έναν πιο επιστημονικό τρόπο . Όχι με το λαϊκίστικο στυλ “εδώ λεφτά , εκεί λεφτά , που είναι τα λεφτά ;” αλλά με το πιο άμεσο “θα σας γαμήσουμε μέχρι να γαμήσουμε!”. Αυτοί οι ξένοι , άλλη κουλτούρα ρε παιδί μου , άλλη νοοτροπία .
Υποστηρικτές της κυβέρνησης δήλωσαν τα υπόλοιπα εγχώρια πολιτικά κόμματα τα οποία είτε υπάρχουν είτε ψοφήσουν δεν αλλάζει τίποτα . Αποφάσισαν λοιπόν και αυτοί να σταματήσουν να δουλεύουν και απλώς να συνεχίσουν να μας δουλεύουν .
Μόνο ο Βενιζέλος δήλωσε απεργοσπάστης και συνεχίζει ακάθεκτος .