Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Απεργία … συνέχεια Νο2 – Τη σκυτάλη πήρε η αντιπολίτευση .

Όπως έχουμε ήδη αποκαλύψει , τόσο η κυβέρνηση όσο και τα κόμματα της αντιπολίτευσης έχουν δηλώσει απεργοί . Ο καθένας για τους δικούς του λόγους . Άλλοι ορμώμενοι από την ιδεολογική τους υπόσταση , άλλοι στηριζόμενοι σε προσωπικά συμφέροντα και άλλοι απλώς επειδή τους πήρε η μπάλα και τους σήκωσε.

Ως γνωστό ο Παπανδρέου και η κυβέρνηση του απεργούν εδώ και δύο χρόνια , από τότε δηλαδή που ανέλαβαν την εξουσία . Η απεργία είναι τόσο σωματική όσο και πνευματική  με αποτέλεσμα να έχει μπερδευτεί ο κόσμος και να νομίζει ότι η κυβέρνηση έχει πέσει σε κώμα . Ας σοβαρευτούμε . Η κυβέρνηση απλώς απεργεί . Όταν τελειώσει την απεργία θα δείτε τι θα πάθετε .

Ο Σαμαράς απεργεί γνωρίζοντας ότι θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός  . Ευελπιστεί να γίνουν όλα μπάχαλο ώστε αργότερα να μην υπάρχει περίπτωση να τα κάνει χειρότερα . Βέβαια για τον Σαμαρά κατώτατο όριο καταστροφής δεν υπάρχει . Άπατο το πηγάδι του Σαμαρά .

Η Παπαρήγα απεργεί διότι ως γνωστό οι απεργίες είναι αριστερής φύσεως . Κάθε γνήσιος αριστερός όπου βρει απεργία ορμάει . Η αρχηγός θα κολλώσει ;

Ο Τσίπρας δεν απεργεί . Ο Τσίπρας κάνει κατάληψη . Γιατί αν με την απεργία τα κάνεις μια φορά μπάχαλο , με την κατάληψη το μπαχαλεύεις πολλαπλώς .

Ο Καρατζαφύρερ ως γνωστός ταληροφονιάς κάνει κατάληψη και όχι απεργία . Γνώστης της εργατικής νομοθεσίας γνωρίζει ότι ως καταληψίας πληρώνεται ενώ ως απεργός όχι . Έτσι νομίζεις ότι κάνεις περιουσία ;

Η Μπακογιάννη τις μονές μέρες κάνει απεργία και τις ζυγές κατάληψη ώστε να τους έχει όλους ευχαριστημένους . Δυστυχώς όμως παρά τις ψευτοεπαναστατικές της κάψες , δεν την λαμβάνει κανένας στα σοβαρά . Όταν μπει κανονικά στη βουλή τα ξαναλέμε . Τώρα που μπήκε από την πίσω πόρτα δεν ασχολούμαστε . Kinky back door Μπακογιάννη .

Ο Κουβέλης δεν κάνει τίποτα . Πριν έξι μήνες κοιμήθηκε και από τότε δε λέει να ξυπνήσει . Γνωστές φιλοζωικές εταιρίες που τον εξέτασαν κάνουν λόγο για χειμερία νάρκη . Ένας λιγότερος . Μόνο να κάνουμε  ησυχία να μη ξυπνήσει .

Σε γενικές γραμμές είτε δουλεύουν οι πολιτικοί είτε δεν δουλεύουν το αποτέλεσμα είναι το ίδιο αφού η αποτελεσματικότητα είναι ανάλογη της ικανότητας και αντιστρόφως ανάλογη της ανικανότητας . Βέβαια ο ίδιος νόμος ισχύει και για τον λαό . Ικανός λαός εκλέγει ικανούς πολιτικούς . Ανίκανος λαός εκλέγει ανίκανους πολιτικούς οι οποίοι χειραφετούν ανίκανο λαό και πάει λέγοντας … Άλλος ένας φαύλος κύκλος χωρίς τελειωμό