Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

SOS . Βουλή καλεί ΚΝΑΤ .

Για ακόμα μία φορά κυκλώθηκε το τετράγωνο της βουλής .Αυτή τη φορά όμως η περικύκλωση του τετραγώνου πραγματοποιήθηκε μόνο από τα μέλη του ΠΑΜΕ οι οποίο δεν άφηναν κανέναν να περάσει εκτός αν ήταν Κουκουες . Ήταν περικύκλωση μόνο για μέλη . Prive .

Με αυτό τον τρόπο η Παπαρήγα και η παρέα της , οι μόνοι γνήσιοι αριστεροί στην Ελλάδα με πιστοποίηση  ISO , μπόρεσαν να εκτοξεύσουν από τα έδρανα της βουλής τα ελάχιστα κλισέ της κομμουνιστικής φρασεολογίας που έχουν εμπεδώσει , με την ησυχία τους . Άλλο να νιώθεις την απειλή του αγανακτισμένου  και άλλο να σε προστατεύει ο σύντροφος Μαλάμης .  Γιατί αν μπουκάρει ο κόσμος στη βουλή , η Αλέκα δεν θα τους γλυτώσει τους μώλωπες . Πακέτο με τους υπόλοιπους θα τις αρπάξει . Μη σου πω ότι η Παπαρήγα θα φάει τις περισσότερες . Μία ο Παπανδρέου , μία η Παπαρήγα . Μία ο Σαμαράς , μία η Παπαρήγα . Και όλοι μαζί θα κοπανάνε την Παπαρήγα .
Υπό αυτές τις συνθήκες οι βουλευτές μπόρεσαν να επικεντρωθούν στην ψήφιση του πολυνομοσχεδίου με την ησυχία τους . Τους προστάτευε το ΠΑΜΕ .

Το απρόοπτο όμως ήταν η πραγματοποίηση μιας δεύτερη περικύκλωσης από μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου οι οποίοι περικύκλωσαν τα μέλη του ΠΑΜΕ οι οποίοι με τη σειρά τους είχαν περικυκλώσει τη βουλή μέσα στην οποία οι βουλευτές είχαν περικυκλώσει για τα καλά τον Ελληνικό λαό . Μύλος .

Κάποια στιγμή η εξωτερική περικύκλωση ήθελε να μετατραπεί σε εσωτερική περικύκλωση . Η εσωτερική περικύκλωση όμως δεν ήθελε να μετατραπεί σε εξωτερική περικύκλωση και έτσι έγινε του Κουτρούλη ο γάμος .

Νεαροί επιμελώς ατημέλητοι πλακωνόντουσαν με νεαρούς απλώς ατημέλητους . Το σκηνικό γέμισε με μούσια και μαλλιά . Δοκάρια ανεβοκατέβαιναν σε κεφάλια σε φρενήρης ρυθμούς , μολότοφ έσκαγαν δεξιά και αριστερά , έχανε ο σύντροφος τον σύντροφο και ο κουκουλοφόρος τον κουκουλοφόρο .
Κάποιοι το ονόμασαν προβοκάτσια ενώ άλλοι έκαναν λόγο για μάχη ιδεολογιών . Όπως και αν το πεις , το ίδιο πονάει .

Κάπου στο βάθος της βουλής οι αστυνομικοί άραζαν απολαμβάνοντας το θέαμα ενώ κάποιοι τράβαγαν φωτογραφίες και βίντεο . Οικογενειακή ατμόσφαιρα .
Όταν έληξε η βάρδια της συμμορίας του ΠΑΜΕ , τη θέση της πήρε η συμμορία των ΜΑΤ . Αλλαγή βάρδιας . Έφυγαν τα ΚΝΑΤ , ήρθαν τα ΜΑΤ . Μικρή η διαφορά .

Μετά το πετυχημένο νταβατζηλίκι από τα μέλη του ΠΑΜΕ , γνωστοί επιχειρηματίες ζητάνε πλέον ως μπράβους σε μπουρδέλα , κωλόμπαρα και λοιπά νυχτερινά μαγαζιά τους αδελφωμένους φοιτητές και εργατιά .

Νέοι επαγγελματικοί  ορίζοντες ανοίγονται πλέον για τους απανταχού Κουκουέδες .

Αυτά έβλεπε και ο ποιητής όταν έγραφε πριν χρόνια :

“Είναι τα παιδιά της ΚΝΕ
που λένε στη ζωή το μέγα ΝΑΙ”

Άντε βρε , και εις ανώτερα .

Το σκίτσο της μπατσοαλέκας το δανείστηκα από τον φίλτατο αναρχογατούλη http://anarhogatoulis.blogspot.com/