Καλώς ήρθατε

Αν τρέμεις από αγανάκτηση για κάθε αδικία, είσαι σύντροφός μου.
CHE GUEVARA

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

“O Νεοέλληνας” , σύμφωνα με την θεωρία της εξέλιξης .

Μελέτη στο περιοδικό Science υποστηρίζει ότι, καθώς ο Homo sapiens αναχωρούσε από την Αφρική για να κατακτήσει τον κόσμο, διασταυρώθηκε με τους Νεάντερταλ, που είχαν ήδη αποικήσει την Ευρώπη, και απέκτησε έτσι τα γονίδια που χρειαζόταν, προκειμένου να αντιμετωπίσει τις αρρώστιες στη νέα, κρύα ήπειρο.
Οι τελευταίες μελέτες υποδεικνύουν μάλιστα ότι ειδικά οι προγενέστεροι Έλληνες  είχαν σεξουαλικές επαφές όχι μόνο με τους Νεάντερταλ, αλλά και με τους ΠΑΣΟΚιους που πήραν το όνομά τους από το σοκ που προκαλούσαν σε όποιον έρχονταν σε σεξουαλική επαφή μαζί τους .
Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, περίπου το 4% του γονιδιώματός μας αντιστοιχεί σε DNA των Νεάντερταλ, ενώ το υπόλοιπο 96% προέρχεται κυρίως από τους ΠΑΣΟΚιους . Και αυτό το «ξένο» DNA προσέφερε σημαντική ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού σε μεγάλη γκάμα κακουχιών όπως μείωση μισθών , ανεργία , ξύλο από τους μπάτσους, έκθεση σε δακρυγόνα , βασικό μισθό 500 ευρώ , σύνταξη στα 80 κλπ. Με αυτό τον τρόπο άντεξε και συνεχίζει να αντέχει στη διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ τα τελευταία 30 χρόνια .

Οι σεξουαλικές επαφές του σύγχρονου ανθρώπου με τους ΠΑΣΟΚιους συνεχίζονται ακόμα και στις μέρες μας με αποτέλεσμα η ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού να φτάνει συνεχώς  σε νέα επίπεδα ρεκόρ .
Η νέα γενετική έρευνα εστιάστηκε στα γονίδια τα οποία παίζουν ρόλο στη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και την παραγωγή αντισωμάτων για νέους παθογόνους παράγοντες όπως κυβέρνηση συνεργασίας μεταξύ ΠΑΣΟΚ – ΝΔ ή ακόμα και για το ειδεχθές σενάριο της διακυβέρνησης της χώρας από το ΛΑΟΣ .

Η ανάλυση έδειξε ότι μια συγκεκριμένη γονιδιακή ποικιλομορφία προήλθε από τον άνθρωπο του ΠΑΣΟΚ . Αυτός ο άνθρωπος του ΠΑΣΟΚ αρχικά ήταν ο Παπανδρέου ΠΑΣΟΚιους ο οποίος αν και εξαφανίστηκε εδώ και χρόνια κατά κάποιο τρόπο φαίνεται ότι συνεχίζει να ζει μέσα μας με τη μορφή του λαϊκίστικου ψευτοσοσιαλισμού .
Στη συνέχεια τον σύγχρονο Έλληνα τον πήδαγε κατά συρροή , ποικιλοτρόπως και τοιουτοτρόπως ο Σημίτης ΠΑΣΟΚιους και βέβαια ο τελευταίος των ΠΑΣΟΚ,  ο Παπανδρέου ΠΑΣΟΚιους ο υιός ο οποίος ρίχνει σπέρμα ασύστολα με τελικό σκοπό την αύξηση της αντοχής των Ελλήνων σε δυσθεώρητα επίπεδα .
Τα δύο είδη , ο ΠΑΣΟΚ  και ο σύγχρονος Έλληνας , διασταυρώθηκαν όταν ο σύγχρονος Έλληνας συνάντησε τον Παπανδρέου ΠΑΣΟΚιους σε μια προεκλογική ομιλία του τελευταίου . Με όπλο την γνωστή λαϊκίστικη γλώσσα κατάφερε να σαγηνέψει τον σύγχρονο άνθρωπο ο οποίος έστησε κώλο αλλεπάλληλα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί η τερατογέννεση του Έλληνα μαλάκιους γνωστός και ως νεοέλληνα . Αυτή η τερατογέννεση ακόμα και σήμερα αφήνει άναυδους τους ξένους επιστήμονες όπως Κριστίν Λαγκάρντ , Άνγκελα Μέρκελ και Μπομπ Σφουγκαράκης οι οποίοι δεν μπορούν να εξηγήσουν με επιστημονικούς όρους πως είναι δυνατόν τόσοι λίγοι να κάνουν τόσες πολλές μαλακίες σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα . Πολλές οι παράμετροι , άλυτο το πρόβλημα .
Η ανάλυση έδειξε επίσης ότι άλλες γονιδιακές ποικιλομορφίες στα γονίδια προέρχονται από τους Φασιστοδεξιούς που απαντώνται σήμερα ευρέως στην Ελληνική επαρχία . Κύριοι εκπρόσωποι τους ο Μητσοτάκιους βρυκολάκιους ο αιμοδιψής , ο Καραμάνλιους Κωστάκιους ο σουβλακοφάγους και ο Καρατζαφέριους ο Τουρκοαλβανοσκοπιανοβουλγαροφάγος . Επίσης γονιδιακές ποικιλομορφίες προέρχονται από τους ΚΚΕδιους , γνωστή αρχέγονη φυλή η οποία σήμερα τείνει προς εξαφάνιση και γιαυτό προστατεύεται από τους ΠΑΣΟΚιους και τους φασιστοδεξιούς . Κύρια και μοναδική εκπρόσωπος τους είναι η Παπαρήγα η καλή .
Όλες οι παραπάνω γονιδιακές ποικιλομορφίες δημιούργησαν την γνωστή η μαλάκυνση εγκεφάλου του νεοέλληνα με αποτέλεσμα να ψηφίζει ότι σκατά του έρθει στον εγκέφαλο και φαίνεται ότι διαδόθηκαν μεταξύ των νεοελλήνων επειδή ήταν χρήσιμες για την χειραγώγηση του είδους από τις σημερινές πολιτικές δυνάμεις .
Ένα νέο φυλετικό ιδίωμα που στηρίχθηκε σε πνευματική και όχι σε γονιδιακή διασταύρωση εμφανίστηκε στην Ελλάδα τον τελευταίο καιρό . Δημιουργήθηκε μετά την επαφή του νεοέλληνα με γνωστούς και επιφανείς πνευματικούς τηλεοικονομολόγους όπως οι Καζάκης και Βαρουφάκης με αποτέλεσμα τη φυλή των Αγανακτισμένων . Αυτοί όμως εξαφανίστηκαν πριν ακόμα εμφανιστούν , γιατί πήγαν διακοπές . Αγανακτισμένων ανάβαση .
Η παραπάνω έρευνα αποδεικνύει περίτρανα δύο πράγματα :
1ο . Την θεωρία της εξέλιξης του Δαρβίνου , αρκεί να ρίξεις μια ματιά γύρω σου .
2ο  . Την ανυπαρξία του θεού , γιατί αν υπήρχε θα είχε ρίξει φωτιά να μας κάψει .
Η φύση προέβλεψε για σένα νεοέλληνα . Το γαμήσι που σου έριξαν και συνεχίζουν να σου ρίχνουν οι πολιτικοί τα τελευταία χρόνια δεν πήγε χαμένο . Θα εξελιχτείς ακόμα περισσότερο ώστε να αντέξεις σε ακόμα δυσμενέστερες συνθήκες . Μην ξεχνάς ότι στη σειρά των επιβητόρων σου , περιμένουν μια σειρά από επίδοξους δότες γονιδίων όπως Ντόρα Μπακογιάννη , Θεόδωρος Πάγκαλος , Γεώργιος Καρατζαφέρης , Αλέξης Τσίπρας οι οποίοι θα σε κάνουν ανθεκτικό ακόμα και σε πυρηνική καταστροφή . Μόνο εσύ και οι κατσαρίδες θα επιζήσετε . Και μετά θα φτιαχτεί το νέο είδος που θα αποτελεί τη διασταύρωση κατσαρίδας και νεοέλληνα .
Α ρε Δαρβίνε πόσο μπροστά ήσουν από την εποχή σου .